Бойко Борисов на Националното съвещание на ГЕРБ.

Свързани новини

05.03.2024 12:32

Появи се едно много силно разделение, идва от Шипка: Борисов

Видян 2139 пъти | Коментари 3
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Три години минахме през какво ли не, но за ужас на нашите противници станахме по -силни, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на Националното съвещание на ГЕРБ.


"На 3-ти март държавата и народа показаха едно чудовищно голямо разделение. То идва от Шипка. Ние, като партия, спасихме 3-ти март като национален празник, но нашият председател беше освиркван там. От ППДБ никой не се появи. Сиреч, там се появиха проруските партии и националистическите партии и си пролича разделението по тази ос. А от другата страна на оста, останахме ние, ППДБ и ДПС.


Отивайки на избори, трябва да сме наясно, че това разделение ще се разтрои като разделение, защото дори ние, като евроатлантическа коалиция, ще сме разбити помежду си, а поотделно ще сме много по-слаби в битката за геополитическата ориентация за България" изтъкна той.


Борисов заяви, че са подготвили проект на споразумение, именно за да не поставят ПП-ДБ под натиск. "Днес до 14 часа ще им предадем да го разгледат и ще дадем още един шанс на преговарящия екип", допълни Борисов.


Той посочи и кои са преговарящите - Мария Габриел, Рая Назарян, Теменужка Петкова и Деница Сачева. Според него и без избори може да се намери решение за съставяне на кабинет. Предложението можете да видите ТУК и ТУК!


В речта си на съвещанието Борисов даде да се разбере, че няма да се задоволи с минимални промени в правителството, както ПП-ДБ настояват. Пред хората си той изреди петима министри, за които смята, че нямат място в кабинета. Това са министърът на финансите Асен Василев, на икономиката Богдан Богданов, на отбраната Тодор Тагарев, на туризма Зарица Динкова и на спорта Димитър Илиев. И това бяха само тези, които тогава му дойдоха наум.


„С този финансов министър – ти, която направи огромен жест, остави си еврокомисарското място, за няколко месеца ще те провалят. Тези хора, които те гледат и вярват в теб, първи ще се обърнат срещу теб. Ще считат, че си ни предала. А ти с подобен кабинет – Тагарев, Василев, Богданов, ще се провалиш. Провалиш ли се ти, ние ще се сгромолясаме. Затова твоят провал е дори прогнозиран“, обърна се Борисов към Мария Габриел.“



 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Джерамая Каишефф 06.03.2024 04:29

    Алчноста, гордоста и наглоста размери нямат. Май са по-голями и от Вселената!

  • 002 Anonimen 05.03.2024 22:00

    Ни думай! Мъ найш ли кой го интересува ромската джумерка Денков, оФцата Габриел или пък летящия чорап- О - гащник!?

  • 001 ddt 05.03.2024 13:33

    Така е тиква, като беше ти - милиарди за Белене, милиарди за турски поток, лукойл без данъци, приятел ти беше путин.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

скорпион