Playboy прекъсна връзките си с изпълнителката за възрастни Миа Халифа, след като родената в Ливан порнозвезда публикува серия от туитове, в които приветства нападението на Хамас срещу Израел

Свързани новини

11.10.2023 13:45

Playboy забрани порнозвезда заради подкрепа за Хамас

Видян 1111 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Playboy прекъсна връзките си с изпълнителката за възрастни Миа Халифа, след като родената в Ливан порнозвезда публикува серия от туитове, в които приветства нападението на Хамас срещу Израел, съобщи Fox News. Халифа настоява, че не е подкрепяла насилието.

"През последните няколко дни Миа направи отвратителни и осъдителни коментари, в които отправяше поздравления за атаките на Хамас срещу Израел и убийствата на невинни мъже, жени и деца", заяви Playboy в имейл до създателите на съдържание в понеделник, според американския новинарски сайт. "В Playboy насърчаваме свободното изразяване и конструктивния политически дебат, но имаме политика на нулева толерантност към речта на омразата. Очакваме Мия да разбере, че думите и действията ѝ имат последствия".


Списанието добави, че каналът на Халифа в Playboy ще бъде изтрит, а всички нейни видеоклипове ще бъдат блокирани на уебсайта му.

Споровете започнаха в събота, когато Халифа публикува туит, в който насърчава "борците за свобода в Палестина да обърнат телефоните си и да снимат хоризонтално", а по-късно обяснява, че "просто искам да съм сигурна, че ще има 4k кадри на моя народ, който разбива стените на открития затвор, в който е бил принуден да излезе от домовете си и да влезе, за да имаме добри варианти за учебниците по история, в които ще пише как се е освободил от апартейда".

Същата сутрин бойците на Хамас предприеха изненадваща атака срещу Израел, като изстреляха бараж от ракети по израелските градове и щурмуваха еврейски селища близо до границата на страната с Газа. От вторник досега са убити най-малко 800 израелци и над 2000 са ранени, а ответните удари на Израел в Газа са отнели живота на най-малко 770 палестинци. Смята се също, че Хамас държи най-малко 150 израелци като заложници.


През целия уикенд Халифа публикува про-палестинско съдържание. Тя сравнява снимка на камион с въоръжени членове на Хамас с "ренесансова картина" и заявява, че всеки, който е на страната на Израел, е "от грешната страна на апартейда и историята ще покаже това с времето".

Заради коментарите си Халифа е уволнена и от Red Light Holland, компания за производство на халюциногенни гъби, с която е работила като съветник по социалните медии. "Бих казала, че подкрепата за Палестина ми изгуби бизнес възможности, но съм по-ядосана на себе си, че не проверих дали влизам в бизнес с ционисти", написа тя в отговор в Туитър.


Роден в Ливан, Халифа се прочува като най-рейтинговата звезда на Pornhub през 2014 г., преди да се откаже от индустрията само след три месеца пред камерата. По-късно тя твърди, че е спечелила само 12 000 долара в порноиндустрията, и оттогава се е прехвърлила към продуциране на съдържание с рейтинг X в OnlyFans - платформа, която позволява на потребителите да плащат директно на създателите за снимки, видеоклипове и друга виртуална еротика.

Без да е чужда на споровете, през 2021 г. Халифа беше обвинена в антисемитизъм, след като публикува своя снимка, на която пие вино от окупираната от нацистите Франция, за която се похвали, че е по-стара от "държавата на апартейда" Израел. Три години по-рано тя получи смъртни заплахи от "Ислямска държава" (ИД, преди това ИДИЛ) за това, че е заснела секс сцена, облечена в хиджаб.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

козирог