Свързани новини

10.08.2021 16:38

Пламен Николов ще се оттегли по лични причини

Видян 2384 пъти | Коментари 5
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 


Номинираният за министър-председател Пламен Николов ("Има такъв народ") ще оттегли кандидатурата си с волеизявление утре, предаде БТА. Пред агенцията Николов заяви, че ще го направи по лични причини и няма юридически пречки за това.


 Николов оттегли съгласието си да бъде избиран за премиер от ИТН. Документът за това вече е депозиран в деловодството на НС, предстои да бъде внесен и в президентството, съобщава Труд.


От прессекретариата на държавния глава обаче разпространиха следното съобщение: С издадения от държавния глава указ конституционната процедура по избор на министър-председател вече е в решаващата си парламентарна фаза.


По-рано днес лидерът на ИТН Слави Трифонов направи изявление, че няма да внесе за гласуване излъчения проектокабинет с министър-председател Пламен Николов.


Той нападна протестните партии, като ги обвини в "предателство". Причината - Демократична България и Изправи се БГ! Ние идваме! обявиха, че няма да подкрепят предложения проектокабинет.


Соцдепутатът Александър Симов обяви, че ИТН няма право да изтегля кабинета си.  Хаджигенов от ИБГНИ изрази подобно мнение: "След като Указът на президента е внесен в деловодството на Събранието и е насрочено за гласуване за утре, то кабинетът трябва да се гласува“.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Електра 10.08.2021 19:31

    Чалгаря е прав, защо му е тази власт след като, Импексовите комуняци, и мутрите на Ян Хаджигевкян, Ян Бибиткян, Сестра Галева и старата мома Дончева, и комунетата от Дай България Гно. ма, Ристю и Купона, не му дават да си избере министрите, докато Каунското служебно правителство, вече уреди децата си на тлъсти държавни ясли, като Премиера Янев например. Кауна Радев му назначи всички бордове и дори гл. Секретар на МВР. Кауна и неговите хора ще крадат, а Слвуца ще го лапа накрая...

  • 004 българин 10.08.2021 18:29

    това момченце, от самото начало ми заприлича на мекотело! каквото му кажат това и прави!! Дано цялата дандания да е за добро на България!

  • 003 Anonimen 10.08.2021 17:35

    до 001 и 002:КОГАТО ЕДНО НИЩО КОМЕНТИРА НЕЩО РЕЗУЛТАТА ОТНОВО Е ГОЛЯМО НИЩО!!!

  • 002 Anonimen 10.08.2021 17:27

    ИТН правят българинът на глупак най-нагло ! Кой ще повярва, че си е оттеглил кандидатурата тази мишка по ЛИЧНИ ПРИЧИНИ, а не по нареждане на Слави, респективно на задкулисието ? Осирането на чалгарите продължава !

  • 001 Anonimen 10.08.2021 17:13

    Поредната неадекватна и напълно подобаваща на идиотия постъпка от ИТН ! За какво предателство говори Слави идиота, та той и ордата му чалгари беше ли поне един ден на протестите, най-доброто което е останало да направи чалгаря е да признае кой стои зад него, какво се е скрил в дупката си и не смее да се покаже, гузен ли е, че се крие ? До сега не извади едно свестно лице за министър, все някакви шматароци от "кол и въже" събрани, а и типично по чалгарски първи започнаха с компромати /А.Василев, Петков/и когато ги нападнаха с техните "камъни" ревнаха като магистрални курви ! Затова сме сравнявани с тоалетни или овце, не разбираме как ни мамят, но се сърдим, поне да можехме да се поучим от грешките си, но уви, сега чалгата ни е вземала това което никога не ни е било достатъчно - МОЗЪКЪТ !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.