Свързани новини

10.08.2021 14:36

Няма да предлагаме кабинета за гласуване, отиваме на избори: Слави (Видео)

Видян 3736 пъти | Коментари 13
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"Направихме всичко възможно и всички компромиси, жестове към така наречените "партии на протеста", за да подкрепят правителство на "Има такъв народ" като първа политическа сила! Не се случи заради поведението и в крайна сметка предателството на "Демократична България" и "Изправи се, БГ! Ние идваме".

Това е предателство и затова ние утре изобщо няма да предлагаме за гласуване проектокабинет, защото ясно бяхме заявили, че без подкрепата на тези партии няма да предлагаме кабинет.

Второ, това означава, че отиваме на нови избори, защото ние, като първа политическа сила в сегашния парламент, няма да подкрепим нито партиите на статуквото за следващ кабинет, нито "Демократична България", нито "Изправи се БГ! Ние идваме!".

Това каза лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов в обръщение, излъчено по телевизия 7/8. ВИЖ ВИДЕО ТУК!

"Разбира се, че съществува вероятността, според Конституцията, при следващите две възможности, определени от Конституцията, „Демократична България“ и „Изправи се БГ! Ние идваме!“ да постъпят „национално отговорно“ и да се съберат с ГЕРБ, ДПС и да създадат правителство и да управляват заедно, както до неотдавна", допълни той.

"Трето, на президентските избори, които предстоят след няколко месеца, „Има такъв народ“ ще подкрепи кандидата за президент Румен Радев, защото той най-много изпълва със съдържание представата ни за президент на България. С нашата подкрепа ние се надяваме, че той ще стане президент още на първи тур", каза Трифонов. Той благодари на всички, "които не се уплашиха да застанат заедно с нас, с имената си и с лицата си и в първото ни предложение за кабинет, и във второто ни предложение".

„Тази битка ще е дълга и ние ще я спечелим", обеща той на привържениците си.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 013 Електра 10.08.2021 19:30

    Чалгаря е прав, защо му е тази власт след като, Импексовите комуняци, и мутрите на Ян Хаджигевкян, Ян Бибиткян, Сестра Галева и старата мома Дончева, и комунетата от Дай България Гно. ма, Ристю и Купона, не му дават да си избере министрите, докато Каунското служебно правителство, вече уреди децата си на тлъсти държавни ясли, като Премиера Янев например. Кауна Радев му назначи всички бордове и дори гл. Секретар на МВР. Кауна и неговите хора ще крадат, а Слвуца ще го лапа накрая...

  • 012 Anonimen 10.08.2021 17:04

    Недозряла тиква...

  • 011 Anonimen 10.08.2021 16:57

    008, я сега да ми разясниш кой яхна протестите и кой ги организира, че като те преценявам бих могъл да използвам главата ти за шамандура в морето ! Ако имаш противоречия с Минеков, редно е да се поучиш как се действа с разумните от Петър Илиев, той е вещ в тази посока умее и да краде интелектуален труд майсторски, а това за теб е много нужно ! Чалгар тъп ! ИТН яхна протеста, никой от тези мекерета не отиде да протестира, само пратиха един журналист и един оператор да ги отразяват, дори и не бяха там извън работното им време, но иначе от студиото си много лаеха и уволняваха всеки час Тиквата и Гешев и ги пращаха в затвора ! Слави и ИТН са същата шайка измамници като ГЕРБ, че по-нагли, отрано искат да установят диктат ! България отново загуби време !

  • 010 Anonimen 10.08.2021 16:28

    Слави, подкрепяйки Радев за втори мандат, не му ли правиш мечешка услуга?

  • 009 Anonimen 10.08.2021 16:24

    Слави, защо пак ще се явяваш на избори, когато пак ще връщаш мандата, ако въобще стигне до тебе? Ако не можеш да отговориш на този въпрос, да ти помогне всезнаещият преподавател от Плагиатския факултет на СУ. Той поне тебе няма да наругае. - В.Я. - Хс

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,