Свързани новини

06.02.2021 18:12

Партия Има такъв народ решава след изборите с кои политически сили да преговаря

Видян 2187 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Партия Има такъв народ няма да се коалира в парламента с партиите от статуквото. Едва след изборните резултати „Има такъв народ“ ще реши с кои от другите политически сили ще преговаря. Това заяви в Шумен зам.-председателят на формацията Тошко Йорданов и призова за висока избирателна активност, предаде БНР.


Мажоритарен избор в два тура. Един лев партийна субсидия и електронно гласуване са приоритетите на партията "Има такъв народ", от които тя няма да отстъпи при евентуални преговори с други политически формации, категорично заяви заместник-председателят Тошко Йорданов:


"Евентуално могат да влязат в парламента като нови формации, освен нас "Демократична България" и, може би, организацията на Мая Манолова и Отровното трио. Дали ще се случи, не знам. Но, ако се случи, може да има разговори с тези нови формации. Но те стартират от мажоритарен избор в два тура, един лев субсидия и електронно гласуване. Оттук стартират разговорите! Това е нещото, от което няма мърдане".


Кандидатите за народни представители ще бъдат нови лица, несвързани с досегашния политически живот, обявиха от партията.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 07.02.2021 10:53

    Твърде ниски политически цели си поставя партия "Има такъв народ" - 1 лев партийна субсидия и електронно гласуване ! ... И какво от това ? При наличието но толкова много проблеми- здравеопазване, образование, правосъдие, пенсии ? ...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

везни