Свързани новини

06.05.2014 17:10

Пандизчията от бургаското общежитие офейкал заради момиче?

Видян 1105 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

24-годишният Иван Гюров–Шливата е избягал от бургаското затворническо общежитие Строител в неделя заради момиче. Такава версия се носи из пандиза от отворен тип, съобщи TV7. Негови съкилийници коментираха, че той е напуснал през централния вход, за да покаже на всички колко лесно може да се избяга. Криминално проявеният Шливата си тръгнал понеже искал да се срещне с голямата си любов 16-годишната Емануела от Средец. Иван щял да се върне до няколко дни, тъй като нямало къде да се скрие, коментират още съкилийници.


 Гюров е част от престъпната банда на Мечо, която бе разбита през 2010 г. Той и още трима бяха осъдени за извършването на  въоръжени грабежи в магазини и бензиностанции в Бургас, Сливен и Поморие, както и притежание на голямо количество боеприпаси. От всички наказанието на Шливата било най-голямо. Съучастниците му се разминали с доста по-леки присъди и това го ядосвало. 24-годишният мъж има 4-годишна присъда и му оставали още 9 месеца, затова го преместили в затворническо общежитие. Шливата се друсал редовно , а  източници разказват, че в момента на бягството бил изпаднал в абстиненция.


24-годишната кримка решил да последва примерът на пандизчиите Николай Кръстев Николов-Шатката и гватемалеца Хосе Луис Гевара Мартинез, които избягаха от Централния софийски затвор на 30 април, и които все още се издирват.


Припомняме, че Иван Гюров е в неизвестност от неделя, когато прескочил оградата около главния вход на общежитието. В бягството му помогнал Иван Радев, също криминално проявен, излежаващ присъда за разпространение на наркотици.


Вчера по обед в бургаското общежитие Строител пристигна директорът на ГД Изпълнение на наказанията Росен Желязков и бяха започнати преговори с надзирателите за договаряне на нови условия за работа, както и затягане на мерките за охрана на престъпниците.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

скорпион