Георг Георгиев

Свързани новини

26.04.2024 09:22

Отстраняването на Желязков е нескопосан опит за прикриване на същинските теми: Георг Георгиев

Видян 283 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Предсрочното прекратяване на мандата на председателя на парламента Росен Желязков е "един нескопосан опит за прикриване на същински теми, с които обществото трябва да се занимава в момента".


Тъй като, ако не беше отстраняването на Желязков, сега може би щяха да се задават въпроси около връзките на определени представители на "Продължаваме-Промяната" в лицето на Бойко Рашков, на Асен Василев с уличените за трафик и контрабанда. Това заяви в "Денят започва" Георг Георгиев - депутат, ГЕРБ-СДС.

    "Опитвал съм се да се абстрахирам от това, че някой е лош, просто защото е лош, без това да е подплатено с факти, обстоятелства или някаква друга доказателствена стойност. Материалите, които излизат напоследък обаче са ясни. Видяхте много смущаващи кадри - пачки, кучета, пудели, свидетелски показания, бивш главен секретар на МВР, който каза, че уличените и арестуваните за контрабанда и трафик са влизали неколкократно в кабинета на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков, влизайки по нерегламентиран ред в сградата на МВР. Той се обърка 100 пъти да обяснява как и защо са дошли на рождения му ден", каза Георгиев.

    "Арестуваната бивша шефка на митниците, когато са ходили при Асен Василев двамата Димитрови, по то време той ли ги е запознал с нея, те ли са му я предложили?", попита депутатът.

Той подчерта, че случаят с Нотариуса е съвсем различен.

"Там няма снимки с нито един политик"

Георг Георгиев припомни случая от май месец 2023 г., когато депутатът Радостин Василев разпространи записи от провело се заседание на Националния съвет на “Продължаваме промяната", в които се е употребил израза "ала-бала с президента" и в който Кирил Петков твърди, че ротация няма да има и Бойко Борисов "ще бъде изпран" и докато той се страхува от Иван Гешев правителство ще има. На въпрос защо тогава ГЕРБ-СДС са се съгласили на сглобка, Георгиев каза:

"Проявили сме прекалено доверие, смятахме, че хората могат и да се променят. Представителите на ПП-ДБ правеха такива мили очи, че им повярвахме", допълни той.








Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 26.04.2024 09:43

    С някой констатации в статията мога да се съглася,но считам че отстраняването на Желязков от поста председател на НС, е справедливо и много закъсняло, но с поука за следващите след него, че председателя е "пръв между равни", но не и АРОГАНТЕН ЦЕРБЕР, и пазител на политическото представителство от което е избран, в случая ГЕРБ ... През цялото време се изявяваше като болшевишки комисар ! Друг въпрос е, че в този парламент 90 % са за изхвърляне на политическото бунище или в блатото в което превърнаха подредената ни държава ! Внушителна шайка от негодници ! ...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

стрелец