Вежди Рашидов заяви, че ситуацията е патова, затова е по-добре да има повече време за размисъл.

Свързани новини

13.04.2023 10:09

Отложиха избора на шеф на НС за след Великден

Видян 1357 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отложиха избора на шеф на НС за сряда, след като не бяха направени други номинации, освен вчерашните Росен Желязков от ГЕРБ и Петър Петров от Възраждане.


Вежди Рашидов заяви, че ситуацията е патова, затова е по-добре да има повече време за размисъл.


 "Днес ще направим правна и финансово-бюджетна комисии от двете партии, за да видим какъв бюджет би бил устойчив за държавата и да потърсим голямо мнозинство. Забавянето на избор на председател е полезно, за да може да се спечели време тези комисии да поработят и да намерят още общи неща между нас. Искам да направя правителство с ПП-ДБ, това е най-доброто за България. Ако това не стане, има и друг план", заяви в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.


По думите му в изказванията на Петков и Василев има повече конструктивност. "Нашият основен приоритет и най-стабилното, което би се получило е правителство между ГЕРБ и ПП-ДБ. Сред нашите задачи е да опитаме да направим правителство между първите две партии. Правим всичко възможно въпреки Атанас Атанасов да го направим. Те явно не си и говорят. Денков и Гюров дойдоха при мен, разбрахме се да излъчим преговорни групи, работиха три часа следобед. Последното, за което си мисля, е великденска ваканция", заяви той. И допълни, че ГЕРБ искат да са честни, затова не приемат ротационно председателство на НС.


Според него Атанасов е споменал името му 60 пъти в ефира на "Здравей, България". "Безотговорно към парламента е Лена Бориславова да се откаже от депутатското си място", смята Борисов.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 13.04.2023 10:29

    Уникална политическа наглост и цинизъм ! Днес ПС (политическото събрание, защото не е народно),започна работа в 10.10 часа (обявено за 10), а в 10.11 часа бе закрито. Да знаете, най- високо платената професия в България е депутат! С 1 минута работа, си осегуряваш месечна заплата над 15 000 лева. За сега 203-ма от ШАЙКАТА са за изхвърляне на боклука ! Да го направим в слезващите избори ! Нека да останат единствено и само депутатите на ГЕРБ 50-60, избрани от чиновнициге и техните семейства, които 13 години са на държавна хранилка ! Какво ще стане, ако спрем да плащаме данъци, нека да видим какви заплати ще получават и от къде ? Дали с лекота ще хвърлят 100 милиона както за 6-ти пореден път ! Днес скрити като мишки, ще се пазарят за сътворяване на поредната мръсотия !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката