“Вътрешната ни корупция и отслабените ни институции пък са вратата, през която руското влияние винаги е успявало да подкопае нашата държавност. Да сме независими днес, означава да се справим с тези предизвикателства”, коментира той.

Свързани новини

23.09.2022 10:19

Отблъскването на путиновата агресия и справяне с корупцията: Хр. Иванов

Видян 1125 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


“Очевидно е, че корупцията и беззаконието са вратите, които влиянието на путиновия режим влиза в България”, заяви съпредседателят на Демократична България Христо Иванов по време на честванията на Деня на независимостта във Велико Търново. Той призовава за национално единство в в тези нестабилни геополитически и икономически времена.


“Двете големи предизвикателства пред независимостта ни са отблъскването на путиновата агресия в региона и справяне с корупцията и беззаконието в България”, коментира той.
“Опитът на путиновия режим да наложи своята хегемония с груба сила на целия регион и невъзможността ни да установим реална законност вътре в собствената си държава. Те всъщност са свързани: Путин иска да замени съществуващия международен ред, на който се крепи цялата сигурност и възможност за просперитет на България, със закона на джунглата, при който по-силният може да си вземе което парче иска от съседа си”, посочи Иванов.


“Вътрешната ни корупция и отслабените ни институции пък са вратата, през която руското влияние винаги е успявало да подкопае нашата държавност. Да сме независими днес, означава да се справим с тези предизвикателства”, коментира той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Асен 23.09.2022 20:44

    Направо е смехотворно, това да го говори куклата на конци на Прокопиев.

  • 002 Anonimen 23.09.2022 11:12

    Един от най-големите зависими философства по темата

  • 001 скрий се 23.09.2022 10:46

    Сериозно зависимият грантаджия Иванов говори за независимост....каква ирония на съдбата

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.