Всъщност, генерирането на трафик към вече съществуващият сайт е като цяло много по-сложна задача от създаването на сайта и дори от самата бизнес идея, която стои в основата на всичко.

Свързани новини

27.02.2023 12:02

Онлайн магазинът и нуждата от оптимизация

Видян 894 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Много често за създателите на онлайн бизнес реалността се стоварва като отрезвяващ студен душ, който те не са очаквали. След като вече имат изработен уебсайт, хората в повечето случаи имат погрешната нагласата и очаквания.


Масова заблуда е, че изведнъж от нищото ще се появят посещения, а трафикът на новосъздадения магазин ще започне бързо да се увеличава от ден на ден, превръщайки се в златна мина.


Това обаче не е съвсем така и подобни очаквания са били реалистични по-скоро в края на 90-те години и първите години на новото хилядолетие, а в наши дни нещата се случват по друг начин.


Разочарованието от реалността в интернет за повечето новопоявили се онлайн предприемачи е толкова голямо, че те бързо се обезсърчават и в над 90% от случаите, те се отказват от плановете си в рамките на година.


Всъщност, генерирането на трафик към вече съществуващият сайт е като цяло много по-сложна задача от създаването на сайта и дори от самата бизнес идея, която стои в основата на всичко.
С толкова милиони сайтове по света, сами се досещате, че трафикът няма как да потече без да се оптимизира уеб сайтът за търсачките и то от опитни специалисти, които знаят как да го постигнат.



Каква оптимизация да изберем и към кого да се обърнем


Използването на SEO оптимизация е на практика единственият начин да пробиете ако сте създали онлайн магазин. В случай, че сте уверени в желанието си да успеете и сте съгласни да се обърнете към някоя фирма в тази сфера, обаче, трябва да знаете, че съществуват различни техники в процеса на оптимизирането.


Посредством тях ще постигнете резултати, но начинът на работа и изборът на техника за действие ще определи колко бързи ще са тези резултати и колко ще бъдат трайни те във времето. Като една от най-успешните практики в оптимизирането на онлайн магазини се е утвърдил копирайтингът (можете да разгледате предложенията на IdeaMAX.eu).


Този начин на работа се е доказал като най-устойчив във времето, тъй като резултатите ще ви носят приходи дълго след като сте оптимизирали онлайн магазина си. В същото време, инвестираните в него средства са по-малки, отколкото биха били при други оптимизационни стратегии.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид,