Свързани новини

20.06.2014 00:06

Очаква се втора приливна вълна във Варна! Броят на жертвите расте

Видян 1654 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Очевидци на стихията, която удари Варна, твърдят, че жертвите  ще са много повече, предаде bnews.bg. Засега от полицията потвърждават за 10 загинали в кв. Аспарухово. Свидетели на потопа обаче са уверени, че удавените ще са много повече, защото има цели къщи, отнесени надолу от пропадналата местност Джанавара. Заедно с тях за повлечени хора и коли. Междувременно вътрешният министър Цветлин Йовчев предупреди по БНТ, че около 3 часа сутринта се очаква втора приливна вълна и посъветва хората да я очакват на по-високи места.


Както съобщихме, пороят, който се изля в морския град е предизвикал невиждан у нас потоп.  Квартал Аспарухово е под вода. Цял баир се е срутил и затрупал платното по пътя за Аспарухово. От полицията призоваваха жителите на Аспарухово да се качат на високо - на горните етажи на къшите или блоковете, и да не излизат от домовете си. Приливната вълна носи трупове, казват очевидци пред Varnautre.bg. Има заклещени тела между колите. От полицията отново призоваха хората да се качат нависоко.


Водата пред кметсвото в квартала е близо 5 метра.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.