Свързани новини

17.07.2020 16:53

Обвиниха мъжете, нападнали полицаи в Кюстендил

Видян 2422 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

4 обвинения срещу двамата роми, които нападнаха с брадви и ножове трима полицаи  и служебното им куче в  Кюстендил. Те ще отговарят за причиняване на лека телесна повреда на полицейски орган, закана за убийство и хулигански действия с особена дързост и цинизъм. Освен това ще бъдат разследвани и за притежание на наркотични вещества.


Районният съд взе решение и остави за постоянно в ареста двамата мъже, нападнали с особена жестокост и агресия нападнаха полицаи и причинили им тежки травми, удряйки ги с тръби и ножове. Съдът прецени, че са налице предпоставки мъжете да се укрият и извършат друго престъпление, за това ги остави задържани под стража, предаде Нова тв.


В следобедните часове задържаните братя - на 31 и на 50 години, влязоха в съдебната зала. Единият от тях видимо изпитваше болка в краката.


„Спрямо тях е употребена физическа сила и помощни средства. Използвано е оръжие със стоппатрони и единия от мъжете е ранен в крака, неговото състояние също е добро. В момента са задържани за 72 часа”, обясни директорът на ОДМВР – Кюстендил Елиан Стамболийски.


Физическата сила от полицаите е била неминуема заради агресията, с която служителите на реда са били посрещнати.


„ Войнствено настроени двама роми, които бяха въоръжени с метална тръба, нож и секира. Когато човек е с множество криминални прояви и когато държи в дома си такова количество хероин, а на вратата му идват полицаи да извършат следствени действия, явно води до тази агресия”, смята Стамболийски.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог