01/02
19.05.2016 13:43

Обновиха ЛУКОЙЛ на магистрала Струма

Видян 1228 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

               С нова визия и разширена гама услуги посреща празниците обновената бензиностанция ЛУКОЙЛ-51 на магистрала „Струма” (до разклона за с. Студена). Изцяло реконструираният обект посреща на 20 май всички свои клиенти с празнични изненади и подаръци – специална отстъпка за всички видове горива и чаша професионално италианско еспресо Baristo за всеки посетител.



    Пътниците ще могат да се подкрепят с приготвени на място фрешове, топли закуски и превъзходно кафе, а най-малките посетители – да се позабавляват в обособения за тях детски кът. Подобрената инфраструктура и разширената гама услуги включват външна кафе-зона, по-големи площи за паркиране и специално обособени зони за отдих с безплатен WiFi и чардж-пунктове за зареждане на мобилни устройства. Освен традиционните горива, бензиностанцията предлага и високоефективните премиум-бензин ЕКТО-Спорт 98 и премиум горивото ЕКТО-Дизел, както и широка гама масла ЛУКОЙЛ, сред които иновативната серия от ново поколение GENESIS, както и специално масло за автомобили на газ.



    Една от най-големите международни частни нефтогазови компании ЛУКОЙЛ празнува тази година своя 25-годишен юбилей. Вярна на девиза си „Винаги в движение!”, компанията не спира да развива концепцията си на обслужване и да разширява гамата продукти и услуги в своите обекти по света, в това число и в България. Модерната концепция за дизайн на бензиностанциите ЛУКОЙЛ е насочена към осигуряване на цялостно обслужване на клиента с продукти и услуги с гарантирано качество.  







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

козирог