01/03

Свързани новини

24.04.2018 14:37

Нови кабинети в 51-во училище

Видян 2496 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

51-во Средно Общообразователно Училище Елисавета Багряна в Хиподрума вече има нови кабинети по география, математика, химия, кътове за четене и обновени коридори и санитарни възли. Ремонтът е осъществен с финансовата подкрепа на Фондация Америка за България. „Проектът се нарича „училище на бъдещето“, но истината е, че това е училище на настоящето и нашата задача е всички български училища да изглеждат по този начин. Шест столични училища поучиха възможност да модернизират кабинети, участвайки и със собствено финансиране”, каза кметът Фандъкова. И добави: „В последните години общината инвестира 360 млн. лв. в образователна инфраструктура – строителство и модернизация на детски градини и училища. В момента разширяваме Първа английска гимназия и осигурихме средствата и за втория етап, който включва и строителство на физкултурен салон. В 149 СУ изграждаме нова спортна зала. Тази година ще модернизираме и 17 училища по програма Региони в растеж. Предстои проектирането на 4 нови училища и 6 нови спортни зали, една от които ще бъде в 51-о училище”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Ден да се съсредоточите върху професионалния си живот

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден да се съсредоточите върху професионалния си живот