Свързани новини

06.01.2014 13:58

НКЖИ с подновено удостоверение за безопасност

Видян 1593 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ДП НКЖИ получи подновено „Удостоверение за безопасност на управител на железопътна инфраструктура” с идентификационен номер на ЕС № BG 2120130001, в съответствие с чл. 11, т. 1 от Директива 2004/49 ЕО.


Удостоверението е част от Европейските сертификати, регламентиращи изискванията за безопасност на железопътния транспорт. То гарантира, че методите на работа и процесите, които се прилагат в експлоатацията, поддържането и развитието на железопътната инфраструктура, управлявана от ДП НКЖИ са съгласно европейските и национални нормативни документи.


Компанията получи и два нови европейски сертификата, които са неделима част от Удостоверението и негови съставни елементи.


Първият е „Сертификат на лице, отговорно за поддържането на железопътни превозни средства”, с № BGRA/2013/0002, с който се потвърждава, че специализирани превозни средства за поддържане на железния път, други такива и собствени пътнически вагони, от парка на ДП НКЖИ, се поддържат съгласно изискванията на Наредба № 59 за управление на безопасността в железопътния транспорт.


Вторият „Сертификат на структура, която отговаря за поддръжка” с европейски идентификационен номер BG/31/0013/0003, се издава в съответствие с изискванията на европейските нормативни документи и потвърждава прилаганата в ДП НКЖИ, система за поддържане на товарни вагони.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв