Свързани новини

08.09.2019 08:30

Николай Радев е кандидатът на БСП за кмет на Пловдив

Видян 2656 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Николай Радев е кандидатът на БСП за кмет на Пловдив.Това стана ясно след гласуване с таен вот на градската конференция на партията, предаде БНР.

Директорът на Английската гимназия и председател на групата на социалистите в Пловдивския общински съвет спечели със 71 гласа при общо седем номинирани.

След него с 30 гласа остана Минка Сърнешка.

Николай Радев заяви, че поема голяма отговорност с кандидатурата и ще бъде честен с пловдивчани. Целта му е да стигне до балотаж.  По думите му Пловдив се нуждае от интелигентно и умно ръководство.

Аз знам как се правят шампиони и ще поканя пловдивчани да станат шампиони, каза Радев
Той е водач и на листата за Общинския съвет. След него се нареждат кандидатите за районни кметове, като 5-то място е запазено за гражданска квота.

През седмицата Националният съвет утвърди излъчените от районните конференции  кандидати на БСП за районни кметове в Пловдив – Тодор Стоилов за Централен, доц. Ангел Иванов за Южен, д-р Атанас Баташки за Северен, Добромира Тошева за Тракия, Йордан Василев за Източен и Десислава Йорданова за Западен.

От своя страна  председателят на Областния съвет на БСП Пловдив Георги Гергов допълни, че е доволен от избора на съпартийците си и Радев е достойния кандидат за кмет на Пловдив

Хората могат да гласуват за нас, ако ни повярват. Ако бъдем с добра и позитивна кампания и кажем какво ще направим. Всеки го интересува какво ще се случи в неговия райн в неговата махала, какво ще се случи пред блока му.

Според Гергов целта балотаж е възможна и реална.

За Пловдив ние трябва да бъдем на балотаж с ГЕРБ. Искаме не по-малко от 10 общински съветници и максимум до 17. Това е възможно, категоричен е Гергов.

По-рано Николай Радев, който е председател на комисията за изготвяне на предизборната програма, представи  акцентите от нея. Тя е под наслов „Пловдив На Хората“ и предлага нов социален модел на управление на града с приоритети здравеопазване, образование,условия за бизнеса, подобряване на сигурността и обществения ред на гражданите.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

стрелец