Призовавам го да има доблест и кураж да обърне светлината към президентската институция и тогава хората ще видят много, много интересни и некрасиви неща", заключава лидерът на ПГ на ДПС.

Свързани новини

22.12.2023 11:25

Никога повече няма да има властелин, който да вреди на народа: Пеевски към Радев

Видян 930 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лидерът на ПГ на ДПС Делян Пеевски отправи остри критики към държавния глава Румен Радев, който сутринта обяви, че с промените в Конституцията управляващите изпълняват сценарии и отново повтори тезата си, че ще сезира КС за измененията в основния закон.

"Мнозинството или не осъзнава в какви рискове ни вкарва, или прави тези промени за конкретни хора", настоя Радев, преди да замине на посещение в Косово.

"Внимателно наблюдавах изявлението на Радев и разбрах колко важно е било да променим Конституцията, за да може наистина да имаме парламентарна република в пълния й смисъл", пише на свой ред Пеевски, цитиран от сайта на ДПС.

Според него думите на Радев са показали "раздразнението на един главозамаял се властолюбец, на който е отнето пълновластието. Който с едноличното си управление, чрез безконтролните си служебни правителства доведе страната до политическа и икономическа криза, от които слава Богу изведохме България с евроатлантическото мнозинство в парламента. И с промените в Конституцията гарантирахме, че никога повече няма да има властелин, който да вреди на народа и държавата".

Пеевски твърди, че когато президентът говори за корупция, първото, което трябва да направи е да се вгледа в себе си и около себе си.

"Преди време Радев каза, че светлината, неизбежно побеждава мрака, стига да има хора с доблест и кураж, които да не се страхуват да се борят за нея.

Призовавам го да има доблест и кураж да обърне светлината към президентската институция и тогава хората ще видят много, много интересни и некрасиви неща", заключава лидерът на ПГ на ДПС.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 22.12.2023 12:37

    "Никога повече няма да има властелин, който да вреди на народа". Да освен тебе Пеевски. Колко неща унищожи в България за личните си интереси, че даже влезе в Магнитски, а сега така са те притиснали чрез него че си готов на национално предателство. Плюеш срещу този, за когото са ти казали защото има смелостта да защитава българските интереи пред тези на посолтвоТо. Поне смени малко патетичната си реторика, че ставаш смешен.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

стрелец