Свързани новини

31.01.2013 15:05

Ники Младенов нехае за 100 000 българи във Великобритания

Видян 2031 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българският външен министър Николай Младенов се щура между Вашингтон и Кувейт, за да ни накисва все по-плътно във войната срещу Сирия. Даже ще приемем за втори път конференция на т.нар. опозиция – банда диви главорези ислямисти, срещу каквито всъщност воюваме в други горещи точки като Афганистан и до неотдавна – Ирак.


В същото време през последните няколко дни има безпрецедентна атака на британските власти срещу българските емигранти на Острова. По официални оценки на посолството ни поне 70 000 наши граждани живеят и работят или учат във Великобритания. Неофициалните английски оценки надуват числото до 250 000 души, а повечето познавачи избират за най-правдободобна квота от 100 000 българи на Албиона.


Не чухме дори и дума коментар от българския външен министър или правителството по тази тема, която засяга поне още толкова хора, които очакват в България изпращане на пари от своите близки. С тях у нас живее население, което наброява град с големината на Стара Загора или Плевен.


Нямаше дори и дума, а мълчанието е знак за съгласие и по повод казаното от британски депутат, че „трудно е да си представим, но в България хората действително се борят, за да ядат, средната заплата е 200 евро, а пенсията е 100 евро”.


Понеже е неуловим, потърсихме Младенов по неговия Фейсбук, понеже ни се похвали, че присъствал на супер грандиозна и скъпа конференция в Близкия Изток. В друга посока трябваше отдавна да е поел: или към Лондон, или към оставка!!!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Важен ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните.