Американската администрация забрани на своите киевски подчинени дори да мислят за преговори с нас, принуждавайки ни да се борим до последния украинец

Свързани новини

21.07.2022 18:00

Няма официални руско-американски контакти по въпросите на Украйна: Захарова

Видян 1148 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Москва и Вашингтон не поддържат контакти по темата за Украйна, а всички дискусии по нея се свеждат до технически въпроси, заяви говорителката на руското външно министерство Мария Захарова на брифинг в четвъртък.

"Няма официални руско-американски контакти по въпросите на Украйна. Техническите въпроси се обсъждат на ниво наши дипломатически мисии, посолства в Москва и Вашингтон. Това са технически проблеми и въпроси", каза тя.

Захарова заяви, че основната причина за липсата на такива контакти е деструктивната политика на администрацията на президента на САЩ Джо Байдън, "която си поставя за цел да победи Русия в Украйна".


Американската администрация забрани на своите киевски подчинени дори да мислят за преговори с нас, принуждавайки ни да се борим до последния украинец. Следователно при тези условия как можем да разговаряме със Съединените американски щати? Тогава те ще трябва да приемат и признаят реалността на място. Но засега няма смисъл. Изхождаме от действията, изявленията и конкретните стъпки, които Съединените щати предприемат в тази посока", заключи представителят на руското външно министерство.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Swen Laplante 02.08.2022 16:05

    The Status Of CBD In The Channel Islands tikk.co.uk

  • 001 Тихомир Томов 21.07.2022 21:39

    Контактите са само ракетни ................

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

овен

Важен ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните.