Свързани новини

17.12.2012 10:18

Нейнски: Не сме герои в сериал, за да си прощаваме!

Видян 1228 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Атаките срещу опитите на традиционната десница да се обедини като тези на вътрешния министър Цветан Цветанов показват, че са засегнати интересите на ГЕРБ.” Това заяви пред bTV евродепутатът Надежда Нейнски, която наскоро напусна СДС и оглави преговорите с ДСБ от името на изключените и напусналите съюза, които целят възстановяването на Синята коалиция за парламентарните избори догодина.


„Процесът тече от известно време. Целта е останалите хора в СДС да обслужат интересите на ГЕРБ", коментира още Нейнски нападките на управляващите, някои от които бяха насочени лично срещу нея.


„Управляващите наричат СДС марка. Необходим им е символ, който да ги легитимизира като демократичния партньор на СДС,” смята бившият външен министър на България.


Критиките на Нейнски към ГЕРБ били точно в това дали са демократична партия. „Виждате какво се случва например с избора на конституционен съдия, за който дори президентът даде своята оценка,” посочи тя.


„Единството е единствената формула за десницата, за да стане гарант, че демократичните промени в България няма да бъдат променени,” заяви Надежда Нейнски. По думите й ключово е да бъде съхранена истината за реформите в България.


„Не сме герои в сериал, за да си прощаваме", каза Нейнски в коментар на отношенията й с друг бивш лидер на СДС Иван Костов, с когото, след разединение в миналото, сега търсят обединение.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей