Свързани новини

22.08.2021 18:20

Не смейте да ме викате повече: Гешев към депутатите

Видян 1673 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Не смейте да ме викате повече в Комисията по конституционни и правни въпроси! Основанието, на което ме извикахте, ще бъде атакувано в Конституционния съд  така щото вие да не можете да ме викате повече на такъв тип изслушвания в парламента!". Тези думи на главния прокурор Иван Гешев цитира пред БНР Андрей Михайлов - председател на Комисията по конституционни и правни въпроси в Народното събрание, депутат от "Има такъв народ", предаде Сега.


"Това, което ни показа Гешев, е абсолютната самодостатъчност на прокуратурата. Това крие риск тя да се превърне в самостойна и безконтролна", коментира още Михайлов и заяви, че възниква и въпрос за какво ни е такъв главен прокурор, който е само административен ръководител и не може да каже нищо на народните представители.


Михайлов посочи, че тази разпоредба, която сега Гешев ще атакува в КС, е била предложена от предишния обвинител номер едно Сотир Цацаров през 2017-а година.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 23.08.2021 09:15

    Не мога да си обясня факта как ИТН се заканваше на Каскета, как щеше да го вкарва в затвора, как цитираха законите които нарушавал, как яростно от екрана обвиняваха Тиквата и Каскета в корупция, накрая народа им повярва, влезнаха в НС и сега упорито и тъпо мълчат и си "играят" на телефонисти с телефоните си на заседания на НС, а Каскета става все по-нагъл дори си позволява и да ги заплашва ? Е какво става бе г-да чалга-депутати, онемяхте и оглушахте ли, главатарят ви нали се "пъчеше", че слушал суверена, а суверена иска "главите" на Каскета и Тиквоча защо не му изпълните искането, не искате да си намалите заплатите, но и не искате да се "разправяте" с тези двама престъпника, защото явно работите за тях, те са вашето задкулисие плюс Доган ?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв