В отговор на въпрос колко е струвала предизборната кампания на кандидата на ППДБСС – Васил Терзиев,  Петков посочи, че всички дарения са били „хора и фирми, които по никакъв начин нямат касателство към обществени поръчки".

Свързани новини

07.11.2023 15:32

Не бягаме от разговори: Петков

Видян 678 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


“Ще бъдем заедно в зала, не бягаме от разговори”, заяви пред журналисти съпредседателят на ППДБ Кирил Петков в отговор на въпрос дали ще има лидерска среща. “Ние си говорим спокойно, дори и да си кажем неща, които са проблематични”, добави той.


"Не изпитвам страх, че няма да има разговор. То е неизбежно да си говорим”, каза още Петков. "Трябва да има лидерска среща, за момента не знам дали такава е насрочена. Трябва да се продължи нататък. Изборите приключиха. Предизборните критики, заплахи и коментари трябва да приключат и да продължим да работим", призова той.


Относно живота на кабинета, Петков заяви, че дълъг хоризонт вижда „само и единствено, ако нещата, които са важни за приоритетите, които сме си сложили, продължават да се изпълняват".  Той каза, че не се притеснява и от нов вот на недоверие.


В отговор на въпрос колко е струвала предизборната кампания на кандидата на ППДБСС – Васил Терзиев,  Петков посочи, че всички дарения са били „хора и фирми, които по никакъв начин нямат касателство към обществени поръчки".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

дева