Свързани новини

08.07.2020 15:50

Най-тежкото предстои: Борисов

Видян 1766 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Истинската криза ще настане в края на тази, началото на следващата година”, заяви премиерът Бойко Борисов по време на заседанието на МС.  „Световната икономика по никакъв начин не се възстановява. Нищо не подсказва, че сме я преодолели от медицинска, финансова и икономическа гледна точка”, подчерта той.


Борисов обясни, че подпомагането с безвъзмездни пари на секторите, които са най-засегнати от коронавируса, трябва да се прави много внимателно, "защото те не извират от никъде“. И предупреди, че финансовата и социалната система няма да издържат, ако мерки като 60/40 и 80/20 месеци наред трябва да поддържат сектори, които не могат да работят.


„В световен мащаб много по-развити от нас продължават да се лутат и няма решение, което да можем да изпълним всички заедно“, каза премиерът. Той добави, че първо всички държави решават собствените си проблеми, за техните хора и икономики.


"Най-лесно е да затворим държавата, трудното е да се научим да живеем и да работим с вируса сред нас. Неправилно е да се налагат рестриктивни мерки със заповеди при положение, че световната икономика не се възстановява", заяви още Борисов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 08.07.2020 12:00

    Тежките времена от давна са се настанили на тази територия и засягат обикновените българи. По-точно е да се каже, че предстоят още по-тежки времена защото държавата ни е разграбена и опоскана от едни необразовани и нечовешки алчни типове

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

риби