Преди години там имаше убийство, ако си спомняте, протести. Имаме и други проблеми с крайградските зони, където хората непрекъснато са жертви на домови кражби.

Свързани новини

28.09.2023 10:06

Надявам се да започнем сериозния разговор за София: Карлос Контрера

Видян 716 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"Надявам се да започнем сериозния разговор за София, защото това, което имаме като продукция до момента, общо взето, ако махнем общите приказки е една кръгла нула. А въпроси, свързани със София дал Господ. За мен е важно да започнем с разговори за големите проблеми, но и за дребните детайли. Защото аз ще напомня, ние избираме кметове, общински съвети, районни кметове за 4 години. Тоест това, което си поръчаме сега, това ще получим за следващите 4 години. И когато бутнеш едни дилетанти във властта, виждаш какъв е ефекта. Говоря за правителството на Промяната в двата му формата, Кирил Петков като премиер и сега Денков.


И пак ще поставя една неудобна за кандидатите-парашутисти тема, за неподготвените по софийската тематика. Въпросът за сигурността! Видеонаблюдението? Как да функционира Общинска полиция? Защото в момента тя е натоварена основно с функции едва ли не да варди пешеходните зони от тротинетки и колелета. В същото време имате един Женски пазар, който е несигурно място. Какво правим с тези проблеми? Какво правим и с квартали като „Ботунец“, станали злополучно известни с тежки престъпления, включително и последния случай със застреляния, който се оказа от този квартал. Преди години там имаше убийство, ако си спомняте, протести. Имаме и други проблеми с крайградските зони, където хората непрекъснато са жертви на домови кражби.


Ще Ви изненадам, но и в уж луксозния район Панчарево. Много е важно тази тема да влезе във фокуса на местната власт, защото наистина през общината, през нормативните актове на общината, през финансиране от общината хората могат да живеят по-спокойно!", заяви кандидатът на ВМРО за кмет на столицата Карлос Контрера.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

риби