Свързани новини

04.01.2022 09:24

На българското Черноморие никнат колонии от германски антиваксъри: Шпигел

Видян 3244 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българското Черноморие се превръща в бастион на антиваксъри от Германия, пише „Шпигел“. Противници на ваксините и на Ковид-мерките откриват в България място, на което могат да си възвърнат частично ограбената им свобода, преразказва репортажа DW.

Германци, които са против антипандемичните мерки и ваксините, масово бягат в България – с такова впечатление остава читателят на обширната статия в последния брой на германското списание „Шпигел“.

Ахелой – бастион на германски антиваксъри?

Статията привежда и примери, които, обаче, трябва да се интерпретират предпазливо. Във въведението към статията четем: „Германски антиваксъри са намерили убежище в почивни колонии край Черно море: там животът е евтин, а на противоепидемичните мерки се гледа през пръсти.“ Според автора Валтер Майр, германците смятат да останат в България.

Журналистът е посетил техния „бастион“ в Ахелой – жилищен комплекс на име „Шато Ахелой“, пред който били паркирани многобройни автомобили с германска регистрация. Управителят на


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Кака Милка се размечта новогодишно 04.01.2022 11:01

    Новата 2022 започва с чудеса. А някои казват, че нямало такива неща. Ами ако същите тези германци масирано започнат да кандидатстват и за българско поданство??? Тогава ще доживеем да видим с очите си, как кръговрата на Съдбата се завърта с едни пълни 180 градуса, НАОПАКИ! Ами ако и други западно европейски нации ги последват? Тогава България би могла да стане държава с население, минимум колкото са Германия и Турция в момента. Следващото чудо на чудесата би било, ако новото правителство вземе нещо да се обърка, да лудне и да си удържи на думата да сведе корупцията в България на нивото на корупцията в Швейцария! Е тогава вече всички ще повярват на ЧУДЕСАТА!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес фокусът ви може да се измести към практичните аспекти


Днес фокусът ви може да се измести към практичните