Свързани новини

19.05.2014 17:20

Морето изхвърли тялото на Валя

Видян 1559 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

34 дни след изчезването на 24-годишната Валентина Иванова случаен минувач се натъкна на изхвърлено от морето женско тяло в неделя вечер край вълнолома на бургаското пристанище.  Аутопсията на тялото вчера потвърди, че то е на издирваната млада жена, информираха от Съдебномедицинска еспертиза в морския град. За разпознаване на трупа са били повикани дългогодишният й приятел и полицейски служител Валентин Георгиев и родителите й. Тъй като тялото е силно разложено близките й са установили, че това е Валя по дрехите, ботушите, както и специфичните татуировка и пиърсинг, които е имала младата жена. От аутопсията става ясно, че по тялото на Валентина не са открити травми или следи от насилие. Изводът е, че става дума за самоубийство, коментираха разследващи.


Въпреки всичко близките не искали да повярват, че трупът е на Валя и са поискали ДНК-анализ. До 2-3 дни се очакват резултатите от него, съобщиха от полицията в Бургас. Той трябва да даде окончателна информация, както и да разкрие това как и кога е настъпила смъртта.


Според експерти причината, поради която тялото не е било открито по-рано, е ниската температура на морските води. В последните няколко дни обаче тя се е повишила с около 3 градуса и това е довело до изплуването на разложения до неузнаваемост труп.


Припомняме, че 24-годишната медицинска сестра Валентина Иванова изчезна мистериозно на 15 април. Тя бе обявена за издирване и от Интерпол. Последно младата жена е била видяна късно вечерта от таксиджия, който я оставил на входа на Морската градина в Бургас. Някои от най-тиражираните версии около изчезването на Валентина бяха отвличане от китайската мафия в морския град или самоубийство, тъй като младата жена тъкмо била разбрала, че няма да може да има деца. Други пък бяха убедени, че зад изчезването й стой приятелят й Валентин.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

телец