Наричаха го "Предимно безобиден"

Свързани новини

12.02.2024 14:55

Мистерията Наричаха го "Предимно безобиден" вече в HBO Max

Видян 452 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Документалният Max Original филм „Наричаха го „Предимно безобиден“ от Investigation Discovery е вече наличен в HBO Max. Неидентифициран мъж е открит мъртъв във Флорида в палатката си, заобиколен от храна и пари, но не и лична карта. В задънена улица, властите публикуват скица с надеждата някой да го разпознае. Множество туристи се обаждат и твърдят, че са срещнали мъжа. Има само един проблем – той на никого не е споменал името си.


Ще отнеме две години, хиляди отдадени интернет детективи и чудо на науката, за да го идентифицират, а след това истинските проблеми ще започнат. Ориентиран към героите с нотки на класически криминален жанр, „Наричаха го „Предимно безобиден“ е филм за намирането на себе си, когато търсим някой друг. Световната премиера на „Наричаха го „Предимно безобиден“ се състоя на международния филмов фестивал в Хамптънс, а друга забележителна изява бележи на фестивала Miami GEMS.


Документалният филм също е едно от осемте заглавия, избрани за първото издание на филмовия фестивал Jackson Hole. Джейсън Сарланис, президент на ID, TNT, TBS, TruTV и HLN, каза: „Наричаха го „Предимно безобиден“ е завладяваща мистерия около самоличността на неизвестния мъж, открит мъртъв в блатата на Флорида, и легиона от посветени фенове на истинската престъпност, които смятат за своя мисия да разрешат случая. Но междуличностната драма, която избухва сред тези интернет детективи, става също толкова завладяваща, колкото и самата мистерия.“ „Бях привлечена от тази история поради потенциала ѝ да ни помогне да мислим по-задълбочено за това какво означава да живееш в дигиталната ера.“, споделя режисьорът, изпълнителен продуцент, носителката на Emmy® Патриша Е. Гилеспи.


„Надявам се, че сме направили филм, който успява да почете гражданите детективи, които работиха неуморно, за да идентифицират г-н „Предимно безобиден“, като същевременно насърчава публиката да се включи в проблема с неидентифицираните лица.“ Документалният филм е продуциран от Anchor Entertainment за ID.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

дева