Свързани новини

28.06.2021 14:53

Маринела Арабаджиева: Без работеща икономика, няма как да се решат проблемите на България

Видян 1641 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 №1


В хотел Маринела в София Движение „Заедно за промяна” представи и обсъди своята предизборна програма. Националната среща бе открита от председателя проф. Александър Томов, който заяви, че воденото от него движение е най-новата политическа формация, но се развива с бързи темпове в цялата страна.


“Всички сме изправени пред предизвикателства, които изискват да впрегнем целия си потенциал като общество. Надявам се, че най-после в политиката място ще намерят хора с практически опит в различните сфери, защото освен здравната криза, пред нас е и икономическа такава”. Това коментира кандидатът за депутат от Движение “Заедно за промяна” - №1 в бюлетината на 11 юли, Маринела Арабаджиева на провелата се в София национална среща на формацията.
„Туризмът е ключов за развитието на България, а проблемите в него отлежават с години”, подчерта представителката на най-голямата хотелиерска група в нашата страна, която е водещ работодател не само в Бургаска област, където се кандидатира Арабаджиева.
“В голямата си част административните изисквания не създават контрол, а просто пречат на развитието и те карат да се въртиш в омагьосан кръг, вместо да срещаш партньорство от страна на държавата. Следващият парламент и новото правителство трябва да имат волята за такава промяна, която да е в полза и на хората, и на страната ни. Без работеща икономика, няма как да решим нито един от проблемите на България, в това число и доходите на хората”, каза още Арабаджиева.


Купуването и продаването на гласове е престъпление



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес фокусът ви може да се измести към практичните аспекти


Днес фокусът ви може да се измести към практичните