Свързани новини

26.09.2018 15:08

Манолова: Индивидуални договори с ВиК

Видян 1126 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    „Всеки гражданин да има индивидуален договор с ВиК оператора”, настоя омбудсманът Мая Манолова пред bTV. Според нея така ще се реши проблемът с липсата на справедливост при определянето на сметките за вода.


"Сега гражданите трябва да плащат разход общо потребление, който се определя по несправедлив начин. Добросъвестните потребители се натоварват с хората, които нямат водомери, чиито водомери са неизрядни, заради тези, които са декларирали, че не обитават жилището, а са в него”, аргументира се Манолова.


  „Когато има кражба на вода, ВиК не губи нищо, защото общото събрание плаща сметката. Законите в България пазят интересите на монополиста”, заключи омбудсманът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Ако и сега се примирим с енергийния терор на властта, значи си заслужаваме съдбата на най-бедните европейци! П Р И З И В към гражданите на София На 30 септември, неделя, от 10.00 часа, Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) ще проведе закрито заседание, на което ще вземе решение за ново увеличение на цените на природния газ и парното. От 1 октомври парното в София ще е с 16 % по-скъпо. Така за апартамент от 70 кв.м., с инсталирани три радиатора, чиято сметка за миналия отоплителен сезон е била около 1000 лв., тази зима ще са необходими още 160 лева. Скандалното е, че в началото на следващата година ще има още едно увеличение на цената на парното и топлата вода. Природният газ също ще поскъпне рекордно от 1 октомври. Увеличението ще е с 14 %, което е най-големият скок от април 2017 г. Граждани на София, Елате в неделя, 30 септември, от 10.00 часа, пред КЕВР (бул. „Княз Александър Дондуков“ №8, до Младежкия театър), за да протестираме срещу произвола на една шайка, правеща бедните още по-бедни, а богатите – още по-богати! Ако и сега се примирим с енергийния терор на властта, значи си заслужаваме съдбата на най-бедните европейци! БЪЛГАРСКАТА ПРОЛЕТ Велизар Енчев, Фейсбук

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни