Целият свят се ужаси, когато синът на великия музикант Ерик Клептън падна от 53-тия етаж, а баща му изплака мъката си в 2 песни, едната от които Tears in Heaven e тъжен химн и до днес.

Свързани новини

13.04.2024 08:04

Майката на загиналия син на Е.Клептън губи още 2 деца между флиртовете с М.Джагър, С.Леоне, Х.Кисинджър, А.Кашоги: Уникалната история на Лори дел Санто

Видян 2132 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Целият свят се ужаси, когато синът на великия музикант Ерик Клептън падна от 53-тия етаж, а баща му изплака мъката си в 2 песни, едната от които Tears in Heaven e тъжен химн и до днес. Малцина у нас обаче знаят трагичната история на майката на 4 и половина годишния Конър Клептън, която губи още 2 деца. Днес тя казва: "След Конър аз никога повече не съм се чувствала човек! Просто като съзнание, което наблюдава хората и света около себе си". Ето и цялата трагична история на Лори Дел Санто:

Конър е дете на любовта, и то на забранената любов на Ерик Клептън и италианската сексбомба. Той е женен, но щом разбира, че още при секса на първата им среща тя е забременяла, купува къща на Лори в Лондон. А щом малкият се ражда, го признава. Тримата пътуват като семейство и по света до трагичния инцидент със смъртта на малкия ангел, разиграл се в Ню Йорк.

С Ерик дълго не са на себе си, след като изгубват детето си. Лори оцелява само, защото знае, че е бременна. И дава живот 5 месеца по-късно  на сина, който носи нейното име Лорен Дел Санто, роден на 23 август 1991 г. и жив до днес, но когото Клептън не признава.
Това е единственият оцелял от общо четиримата родени от нея синове. Един издъхва само 2 седмици след преждевременното си раждане. Най-малкият, роден от нея на 41 г. през 1999 г. на продуцента Силвио Сарди, пък се самоубива през август 2018 г. Той страдал от болест на име Анхедония, както майката обяснява - липса на усещане за радост от живота.

Лори споделя с мъка всички тези истории: "Съдбата се състои от мигове, от секунди. За 2 секунди животът може да се обърне по неподозиран начин. Не ни остава нищо друго, освен да осъзнаем и да приемем това. Така оцелях. Мисля за изгубените си 3 деца, сякаш още са с мен. Чувствам се като погребана жива. Сякаш наблюдавам всичко през някакъв стъклен похлупак на невидимия си ковчег.
Това усещане ме преследва цял живот - първият ми детски спомен е, когато бях на 3 и половина годинки и погребахме татко - ковчегът на съдбата ми".  



Разказва и звездни истории: "С Ерик имахме любов от пръв поглед, а най-странно ми беше, когато трябваше да ходим на вечери по двойки с Мик Джагър и Джери Хол. Докато тя ми се оплакваше колко скъпи са детегледачките в Лондон, все едно не бяха мултимилионери, а бедняци - толкова бяха стиснати, ние със съпруга й прикривахме малкия си роман от миналото.

Запозна ни тогавашният ми приятел А. Кашоги, който се водеше най-богатият мъж на света в онези години.  Той пък толкова ме глезеше. Помня, когато се запознахме, веднага ме качи на самолета си и ме отведе в 5-звезден хотел в Кан. На сутринта след първата ни нощ там, в хола ме очакваше романтичен подарък - чантичка с 50 000 долара (б.р. днешната равностойност е поне 5-кратно по-висока). После ме изведе на шопинг в Диор - даде ми неограничен кредит да си накупя всичко, което ми се изпречи пред очите и ми хареса.

След няколко щастливи дни, една сутрин се събудих и с ужас осъзнах, че в другата спалня на хотелския ни апартамент е настанена жена, която не познавах. Ясна ми стана работата. За да ме утеши, той ми подари пръстен с рубинче", разказва за буйната си младост Лори в интервю пред хитовото предаване на италианската телевизия Хиените.

То е нещо като реклама за започналото риалити Островът на известните, в което Лори е победителка и "опионист", т.е. коментатор през годините. Както е звезда и на друга популярна рубрика на каналите на фамилия Берлускони - ВИП Брадър.

Още едно нейно супер известно гадже е геният на киното Серджо Леоне, който я сваля с обещание да я снима в Имало едно време в Америка, за да й осигури перфектна визитка и да не бъде обиждана от хората като жена на много мъже.

Във филмовите архиви обаче липсва нейното име в класическия филм, чийто създател още преди да го почне, си знаел, че прави истинска класика, която ще остане във времето напред, както разправя днес Лори. Разбира се, възможно е той да я е снимал, а след раздялата им да я е изрязал при монтажа на лентата на този без друго твърде дълъг по времетраене шедьовър от над 4 часа.

Друга голяма любов, за която Лори разказва до днес е връзката й с Джани Аньели - дългогодишният глава на фамилията, която и до днес е собственик на ФИАТ. Той обича да я вози със своето Ферари - едно от произведенията на фирмата му. Дава й специални покои в семейния палат, където тя е накарана да се чувства като у дома си. А и позволява на своята фаворитка да флиртува с други гостуващи му в имението. Като легендарния американски политик и мислител Хенри Кисинджър, който съвсем неотдавна почина на едновековна възраст.

Това е една невероятен любовен сериал за момиче, възпитано от монахини, което в тв интервюто си за Хиените сподели, че за първи път е познало мъж вече пълнолетно.

"Бях на 18, последва ме, докато се разхождах, един много красив мъж с открит спортен Мерцедес и аз се предадох", разказва Лори.
Не споделя дали той я насочва към конкурсите за красота, но девойката от Повеляно Веронезе изниква премиерно по телевизията във Фестивалбар на Сан Ремо през 1975 г. Моделства и постепенно започва да получава филмови роли. А през 1980 г. представя Италия на Мис Вселена.

На тази база става очарователна асистентка в тв шоу програми. Снима сериали и еротични филми, комедии, всичко, което се предложи. И така до наши дни. А най-голямото обяснение в любов, което някога получава, е песен, посветена на нея от самия Ерик Клептън, който я възпява в Lady of Verona.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.