15 на 15

Свързани новини

05.09.2023 10:37

Любо Чука нокаутира 3-ма германци при масов бой край София

Видян 2923 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Оказва се, че и бившият ММА боец Любомир Симеонов, по-известен като Любо Чука, е участвал в организирания масов бой между хулигани от агитките на Левски и немския Айнтрахт (Франкфурт), провел се миналата седмица преди мача между двата отбора в София и завършил с бърза победа за родните ултраси.

Информацията за уговорения юмручен бой между запалянковците на Левски от фракцията София Запад и германските фенове на Айнтрахт беше потвърдена от международната социална мрежа Hooligans.cz още миналия четвъртък, но до този момент не е публикувано видео от битката, макар такова да е било заснето.

Известно е, че българите и немците са излъчили по 15 свои представители, които да защитават с юмруци честта на своите отбори.

Според запознати масовият бой се е провел на поляна в село край София като спарингът е бил договарян два дни, а за битката първо настояли хулиганите на Айнтрахт. Първоначално немците искали в боя да участват по над 50 човека от двете страни, но от София Запад предложили бройката да бъде редуцирана, за да не се стигне до масово стълпотворение и възможност полицията да се намеси и арестува биещите се.

След дълги преговори, протекли през криптирани мобилни приложения, двете страни се разбрали да излъчат по 15 човека от най-здравите си хулигани. Съгласно правилата, боят е протекъл с голи ръце като всеки озовал се на земята и ударил с ръка тревата, се брои за нокаутиран – никой няма право да го удари повече.

В уговорения бой и от страна на София Запад, и от страна на Айнтрахт, са участвали само млади мъже, трениращи професионално бойни спортове, а Любомир Симеонов – Чука, е бил най-възрастният от биещите се. Въпреки това татуираният исполин се е представил блестящо – повалил трима германци на земята, като двама от тях паднали като круши още в първите секунди на битката и повече не могли да се изправят на крака.

"Боят продължи само около 40 секунди, победата за София Запад беше неоспорима и джентълменски призната от германците. Те дори се отказаха да искат реванш за гостуването на Левски в Германия – признаха, че българите са много по-подготвени“, разказва запознат с хулиганската хватка, провела се край София.

Макар през последните години рядко да посещава мачове на Левски, Любомир Симеонов – Чука е страстен привърженик на сините и първи братовчед на съоснователя на София Запад – Любомир Костадинов – Младежа.

Любопитен детайл е, че на младини Любо Чука е тренирал академично гребане в ЦСКА на гребния канал в Панчарево заедно с покойния си брат Славчо, преди да поеме охраната на Христофорос Аманатидис – Таки.

В последно време Любомир Симеонов върти успешен моден бизнес, вещо менажиран от половинката му Димка Шаламанова, а неговата марка дрехи Luda, е абсолютен хит сред подрастващото поколение. Заради това мнозина са учудени, че Чука се е впуснал в уговорения бой между фенове.

През последните години в Европа се наложи тенденция преди международни футболни мачове запалянковци от противниковите отбори да си устройват уговорена битка помежду си, за да се избегнат случайни срещи и спонтанни мелета, които могат да завършат трагично за някого и при които да пострадат случайни минувачи.

При предварително уговорените боеве рязко се намалява и възможността полицията да арестува биещите се и да им бъдат образувани дела за хулиганство и нарушение на обществения ред.

Според неписаните правила в тези боеве участниците в тях са по равен брой от двете страни като строго забранени са всякакви оръжия и последващи жалби до органите на реда. Като най-страховити в Европа се сочат футболните хулигани от Полша, Русия и Украйна, където отрядът Азов бе съставен предимно от футболни запалянковци на Днипро.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

рак