Сега обаче деликатното и положение явно не пречи и тя вече крачи из високите етажи на властта в още по-напреднала бременност, която иначе носи хормонално отражение върху поведението.

Свързани новини

26.06.2023 17:47

Лена контролира от МС премиера бременна в 6-ия месец

Видян 7025 пъти | Коментари 5
Гласували 3 рейтинг: 3.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лена Бориславова ще се настани във вицепремиерски кабинет, след като бъде назначена за съветник на премиера акад. Николай Денков, пише Епицентър. Заповедта за назначението й още не е подписана ала тя командва и дори контролира премиера на възраст да и бъде дядо. Новината създава напрежение в управляващата коалиция между ППДБ и ГЕРБ. Този факт показва, че тя фактически се изравнява с вицепремиера Мария Габриел, без да има такива функции.


Напомняме, че в края на май беше разкрито, че Лена Бориславова е извършила престъпления по НК, което го обяви лично шефът на ДАНС Пламен Тончев от трибуната на НС. Тогава стана ясно, че Бориславова, "юрист", в качеството си на шеф на кабинета Петков-Нинова, е взела документ с гриф Секретно, свързан с Турски поток, надраскала е насоки по него и го е предала на журналиста от Bird Атанас Чобанов. В САЩ например за аналогично престъпление съдят експрезидента Доналд Тръмп, който поне не е публикувал нищо секретно в медиите.


Междувременно Лена е бременна в 6-ия месец, което по-рано послужи за повод тя да напусне НС. Известно е, че в това състояние жените са не дотам адекватни под въздействието на хипертрофирали хормони. Още през април юристът Бориславова поиска от ЦИК да бъде заличена като народен представител, но получи отказ, тъй като не спази сроковете предвидени в закона и се наложи първо да се закълне и чак след това да хвърли оставка. Сега обаче деликатното и положение явно не пречи и тя вече крачи из високите етажи на властта в още по-напреднала бременност, която иначе носи хормонално отражение върху поведението.


Бориславова всеки ден е в МС, командва, раздава задачи и селектира кадри за назначения в министерства и агенции, твърдят запознати от МС. Близката до експремиера Кирил Петков се оказа „сивият кардинал“ на Доброто, който командва правителството и се опитва да прави същото дори с ПГ на ГЕРБ. Напомняме, че според Бойко Борисов тя отправи заплашителни съобщения до депутатите му, в т.ч. и до Десислава Атанасова. „Лена пише SMS-и:


„Ще счупим сглобката”, заяви той миналата седмица.
На този фон между ППДБ и ГЕРБ вървят трескави консултации за подписване на документ за съвместно управление. Именно Лена обяви пред медиите, че двете формации не говорят за коалиционно споразумение, а за механизъм за спазване на поетите ангажименти. Каква де факто е разликата?


„Не прави чест да се цитира лична кореспонденция“, заяви Бориславова по повод изказването на Борисов за съобщенията и до ПГ на ГЕРБ.  Всъщност, това са служебни съобщения от обществен интерес, не размяна на рецепти. Фактически Лена призна тяхната достоверност. Тя обясни, че контекстът на изказването е за „плаващото мнозинство“.


Пламен Валентинов





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 кирето 02.07.2023 15:30

    За допълнителна яснота: баба му Райна е ромка от Дупница. Тя е била санитарка, а не операционна сестра и съответно, никой никога не я е вербувал, защото е оперативно безинтересна. Ако е лежала в затвора, което е съмнително, по-вероятно е да е било за джебчийство и дребни битови кражби“.

  • 004 най-ценният кадър - 27.06.2023 13:58

    лена-мустака..

  • 003 Anonimen 27.06.2023 11:18

    Тази МАТА КОСМАТА дето ходи да се @бе по хотелчета в центъра на София не е за мразене, за съжаление е. Питам се, на Миро-баджанака сега ще му искат ли ДНК материал за доказване на бащинство.Дано той да е татенцето, че още едно крадливо, кирливо кирево копиле ще му дойде в повече на народеца ни.

  • 002 Anonimen 27.06.2023 08:54

    Пламен Валентинов, гербераст недохранен от чекмеджан.

  • 001 Anonimen 26.06.2023 18:30

    Пламене защо мразиш , тази жена толкова много ? Само плюване ...стига хора .

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

лъв