На 11 април Бориславова обяви във Facebook, че няма да е депутат в 49-ото Народно събрание, а ще се занимава с кампанията за местните избори в София. Тя подаде заявление за оставка като народен представител.  Тя беше избрана за депутат от „Продължаваме промяната – Демократична България“ от 24 МИР-София. В парламента на нейно място ще влезе колегата ѝ от "Продължаваме промяната" в листата в 24-ти МИР Петър Петров.

Свързани новини

17.04.2023 08:50

Лена е бременна

Видян 6559 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лена Бориславова и и годеникът й Мирослав Иванов обявиха навръх Великден, че очакват бебе, стана ясно от тяхна публикация във Facebook.


"Христос Воскресе!С Лена и нашето малко човече на път Ви пожелаваме да сте здрави и благословени!", написа Иванов, който е депутат от ПП-ДБ и бивш зам.-шеф на парламента. По-рано Бориславова изненадващо обяви, че няма да бъде депутат в 49-ото НС, а ще се занимава с кампанията за местните избори в София. Те са след 6 месеца, когато тя ще бъде пред раждане всеки момент. Тя беше избрана от 24 МИР-София.


В парламента на нейно място ще влезе колегата ѝ от ПП в листата в 24-ти МИР Петър Петров.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 поп Вечерко 17.04.2023 13:46

    Честито, баджанак Киро! За Лена, от толкоз мъже споделената, била непразна в четвъртия месец !!! Хем дашна, хем плодовита, хем мустаката!!!А Миро се пази девствен за първата брачна нощ, но Дева Лена е вече бременна, защото е непорочно заченала!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.