Свързани новини

24.01.2011 11:57

Легенди гледат гладиаторски битки в НДК

Видян 1569 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шампионът на “UFC” и  “Pride” – Родриго Ногера Минотауро, Алистар Оувърийм, носител на титли от  „Strikeforce” и  „K-1 World Grand Prix” и „летящия джентълмен” Реми Боняски са официалните гости на бойния спектакъл „Rising Force”. Грандиозното събитие, част от престижната верига “Real Pain Challenge” отново ще се проведе в Зала 1 на НДК и е с дата 18 Февруари.
Десет ММА срещи и четири Муай-Тай двубоя ще вдигнат адреналина на публиката, която се очаква да е повече от 4000 души. Организаторите от клуб „Real Pain” Христо Христов и Любомир Геджев продължават с усилията си за развитието на спорта. Двамата залагат много на новите многообещаващи дебютанти, които тепърва навлизат в света на ММА. На “Real Pain Challenge Rising Force” шансът да „изгреят” на професионалния ринг ще имат възможност едни от най-талантливите млади бойци на България. Русенският боен клуб „Респект” е представен от братята Стилян и Юлиян Чиликови и Светлозар Савов, който ще пребори сили с руснака Мурад Могамедов. С интерес се очаква и срещата между италианеца Иван Мусардо "The Terrible" и Ивица Трушек от Хърватска. Зрелищен мач обещава и двубоят между Камен Георгиев и Бага Агаев ( Русия ) в Категория 93кг.
Представителите на клуб “VipRing” Веселин Веселинов и Марио Иванов ще премерят бойни техники по Муай-Тай с Петер Ламперт (Словакия) и Зидов Акума (Хърватска). По правилата на „K1” - max rules, един срещу друг ще играят дагистанецът Джабар Аскеров ( топ боец от „К1” ) срещу  Владимир Конски от Словакия. Но за всички ценители на дисциплината Муай-Тай е топ срещата межу възпитаника на титана Реми Боняски, Фред Сайкинг срещу Джанис Гончаренок. Легендата от „К1” лично ще наставлява от ъгъла на ринга представителя на своята школа, имайки в предвид, че Гончаренок е многократен световен и европейски шампион в дисциплината. Кулминацията на вечерта е завръщането на Любомир Геджев на ринга. Изпълнителният Директор на клуб “Real Pain” след близо едногодишна почивка ще се изправи срещу Сейдина Сек ( Seydina Seck ) от Франция. Световният шампион на WFC и лилав колан по Бразиско Жиу-Жутцу, Геджев и обещаващият ММА боец, член на клуб “Pythagore”, Сейдина ще премерят  сили в Категория 77кг, 3 рунда по 5 мин. Французинът, който се слави с изключително агресивния си стил на игра е с лична статистика 11 победи срещу 5 загуби, за сметка 11 срещу 7 на Геджев.
Датата на грандиозния боен спектакъл е 18 Февруари от 19:00ч. Мястото : Зала 1 на НДК. Цените на билети са 50лв. за  ВИП места и 35лв. за горните редове.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

дева