В същото време украинската страна цели на първо място разрушаването на чисто граждански обекти, добави руският външен министър.

Свързани новини

30.06.2023 16:47

Лавров: Има ли България сведения какви военни обекти е поразила Украйна в Русия

Видян 606 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Руската армия никога не избира граждански обекти за мишени на територията на Украйна, всички удари целят разрушаване на военната инфраструктура, съобщи на онлайн брифинг руският външен министър Сергей Лавров в отговор на въпрос, зададен от български журналист, предаде ТАСС и БТА.

"Повтарям отново, нашата армия никога не избира съзнателно за цели граждански обекти и никога не стреля просто ей така, всички удари се насочват срещу обекти от военната инфраструктура". подчерта Лавров. Той заяви, че украински подразделения неведнъж са разполагали тежка военна техника в дворовете на жилищни сгради и на територията на различни граждански обекти.

В същото време украинската страна цели на първо място разрушаването на чисто граждански обекти, добави руският външен министър.

"Ако в България, като приятел на сегашния (киевски) режим има някакви сведения какви военни обекти Украйна е поразила на руска територия, за да оправдаят поне някак това, което те правят, като обстрелват жилищни квартали, бих бил много признателен", добави той, обръщайки се към българския журналист.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

рак