Свързани новини

30.10.2019 09:34

Лалов: Няма да връщаме жестове на БСП на балотажа

Видян 1174 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Нямаме намерение да връщаме никакви жестове на БСП на балотажа в неделя, каза пред Би Ти Ви водачът на съветниците в столицата от Демократична България Методи Лалов. Реакцията му беше на призива на лидера на БСП в София Калоян Паргов на втория тур на кметските избори в София да бъдат призовани привържениците на "Демократична България" да подкрепят Мая Манолова.


След първия тур на кметските избори бившият омбудсман, която е независим кандидат, подкрепен от БСП, получи 27.73% от гласовете (при обработени почти 98% от протоколите) и отива на балотаж срещу кандидата на ГЕРБ Йорданка Фандъкова с 36.42 на сто. Издигнатият от Демократична България Борислав Игнатов получи 12.21%.


"Ако Игнатов беше на балотаж, ние щяхме да направим своя избор. БСП е помагала на градската десница в избора на техни кметове. Спомнете си Прошко Прошков и през 2015 година в район Красно село", посочи Паргов, предаде Дневник.


Той визира избора на Прошков за кмет на район Лозенец на балотаж през 2007 година и победата също на втори тур на представителя на Реформаторския блок Христо Апостолов в район "Красно село" осем години по-късно. И в двата случая те се явяват срещу кандидати на ГЕРБ.


В отговор на призива Методи Лалов обяви, че избирателите на Демократична България нямат нужда някой да ги води в техния избор и всеки ще реши сам дали и кого на подкрепи.


Попитан как биха гласували общинските съветници от формацията, ако кмет е Мая Николова, Лалов посочи, че независимо кой е начело на общината, всяко решение в полза на гражданите, което отговаря на програмата на "Демократична България", ще получава подкрепа.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Докато се занимавате с финансови въпроси

Докато се занимавате с финансови въпроси и грижи за