Свързани новини

10.09.2020 09:33

Крум Дончев: В това състезание Нинова е без конкуренция

Видян 853 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нинова е лидер, който през последните години се утвърди като победител за БСП.


Когато фактите говорят…, а именно – безапелационно спечелени президентските избори с почти 2 милиона гласа, извоюване на двойно повече депутатски места за левицата, увеличаване броя на представителите на БСП в Европейския парламент, спечелване на солидни бастиони на местните избори, реализиране на поставените цели и изпълнение на дадените в началото на първия си мандат обещания.


Лидерът на левицата е едновременно с вперен поглед в бъдещето и залага на модернизацията на партията, осигуряваща адекватност спрямо изискванията и динамиката на нашето съвремие, но и опираща се на традициите в отстояването на социалните идеали.


Тя притежава качествата на партиен лидер. Обединител, фокусирана върху актуалните за народа теми и демонстрира в своите действия почтеност, искреност и увереност. Със своята непримиримост към несправедливостта и решителност в борбата с бедността, тя вдъхва надежда на хиляди сънародници. Корнелия Нинова е доказала, че притежава най-важната ценност на един политик – носенето на лична отговорност за своите действия.


 


С въведените промени, БСП се превърна в най-демократичната партия в България. Идейният дебат е в основата на всяко решение, а то е аргументирано единствено в защита на националния ни интерес, от общата кауза, зад която застава по-голямата част от обществото ни.


Силата на една партия е в нейното единство, обща непримиримост към неправдата и несломимия дух за развитие.


Във вътрешната кампания на БСП, станахме свидетели на редица междуличностни нападки от страна на някои от кандидатите, като тук категорично мога да заявя, че това е погрешно поведение, което носи негатив, не само на самите поругаващи, но и на имиджа на партията. Дали е целенасочено или неосъзнато, не мога да гадая, но твърдя, че единствено човек, който не вниква в идеологията на левицата, би могъл да постъпва по този първичен начин и то в името на личното си благо.


Неоспорим факт е, че до този момент единствения кандидат, който доказа своя потенциал в стремежа на БСП да реализира своята програма на политическата сцена, давайки път на модерното, създавайки мостове между мъдростта на опитните и енергията на младите, докосвайки се до проблемите на хората, спазвайки принципите на коректността и уважението към останалите кандидати, създавайки равенство между членовете при така важния избор за председател на БСП, е Корнелия Нинова.


 


Поради всичко изброено дотук, аз съм категорично убеден, че в това състезание Нинова е без конкуренция. Вярвам в почтеността, компетентността и прозорливостта на членовете на БСП и вярвам, че на 12–ти Септември ще излезем и ще направим този така важен избор, избор не само за бъдещето на БСП, но и за бъдещето на България.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

скорпион

През този ден фокусът ви може да се измести към общуването

През този ден фокусът ви може да се измести към