Свързани новини

19.04.2017 14:46

Комунист е скрит фаворит за президент във Франция

Видян 2110 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Поостарелият кандидат на френските комунисти Жан Люк Меланшон се оказа скритият фаворит на предстоящите в неделя избори за нов президент. След последните дебати той удвои резултата си и на финалната права е с разлика в рамките на статистическата грешка от спадащия лидер в гонката Макрон – човекът на сегашния държавен глава Оланд, крайно дясната Марин Льо Пен и номинацията на републиканците Фийон. Всеки от четиримата получава от 19,5 до 22% според данните на социологическите агенции.
Облечен скромно, говорещ по народному, абсолютно независим от олигархията и големия бизнес, Меланшон прави най-модерната кампания. В нейните рамки той се появи на 7 места едновременно посредством холограма, която го излъчваше с речта му в реално време на митинги в Нанси, Гренобъл, Монпелие, Клермон-Феран, Нант и даже в Льо Порт на презокеанския остров Реунион. А оригиналът беше на живо в Дижон, изричайки думите, които навсякъде слушаха.


    Миналата седмица пък Меланшон нашумя като герой на видеоигра, в която отстранява един по един съперниците си за Елисейския дворец, където отсега декларира, че няма да се пренесе да живее, ако спечели вота. В играта бяха включени като пикселизирани образи всички мъже кандидати, но от нея отсъстваше Марин Льо Пен. Попитан защо, Меланшон обясни, че „като мъж с достойнство никога не може да посегне на дама”.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион

През този ден фокусът ви може да се измести към общуването

През този ден фокусът ви може да се измести към