Свързани новини

28.09.2021 09:23

Комитетът на Радев и Йотова с трима съпредседатели

Видян 2290 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Инициативният комитет за издигането на Румен Радев и Илияна Йотова за втори президентски мандат ще има трима съпредседатели, научи Епицентър.БГ. Това са кримирепортерката Анна Заркова, психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова и диригентът Йордан Камджалов. Представянето на комитета бе в шеста зала на НДК. Струнен оркестър свиреше Моцарт, докато участниците в събитието влизаха в залата. ВИЖ ВИДЕО ТУК!

В Инициативния комитет, които Илияна Йотова определи като "цветът на нацията",  ще влязат още Филип Станев и Станислав Балабанов от ИТН, известният актьор Павел Попандов, ген. Михо Михов - бивш началник на ВВС и на отбраната, Георги Иванов - първият български космонавт, бившият зам.-министър на отбраната Симеон Николов, бившият служебен министър на отбраната Бойко Ноев.

Изненадата е, че един от най-големите критици на настоящото ръководство на ДПС - Осман Октай, е сред членовете на комитета.

В ИК личат още имената на издателя Иван Гранитски, проф. Валери Стефанов, журналиста Тома Томов, общественика Васил Василев, акад. Иван Сгурев, проф. Иво Христов, Светлана Шаренкова и др.
В Инициативния комитет са още Александър Томов, режисьорът Христо Христов, кметът на Дряново Трифон Панчев.

Сред участниците в него са и художникът Иван Токаджиев, полярникът проф. Христо Пимпирев, кметът на Троян Донка Михайлова.

В ИК са още актрисата Цветана Манева, проф. Васил Проданов, певицата Росица Кирилова, ген. Ангел Марин, евродепутатите Елена Йончева и Иво Христов. Те се сред 183-мата членове на Инициативния комитет за преизбирането на Радев/Йотова.

В началото на учредителното събрание на ИК тримата съпредседатели  бяха представени от актьора Павел Попандов като отворените очи и уши на обществото.

"Приех да стана част от инициативата, която предлага Радев и Йотова за втори мандат, в момента, в който получих поканата. Не че не съм наясно за жестокостта на кампанията, която предстои, не че не разбирам огромния залог на тези избори, не че през годините, не съм се отчайвала и не съм си казвала, че проказата в


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид,