Свързани новини

17.10.2011 15:30

Кой финансира кампанията на бившия кмет на София???

Видян 1875 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Огромен скандал се заформи около ОДС и пиарката на Стефан Софиянски. В предаването “Насреща” по ТВ7 гостува кандидатът за четвърти кметски мандат. Понеже, без да е попитан, той се опита да оправдае “Алексей Петров, Петър Алексеев или който и да е” около взрива на Сашо Диков, за да наклепа управляващите, водещата Люба Кулезич не му спести неприятен случай, свързан със самия него.
Пред 19’ тв звездата подробно разказа цялата история: “Ани Гочева (б.р. пиарката на ОДС и Софиянски) ми се обади сигурно пет пъти, че желае да се видим, за да обсъдим предизборното участие в моето предаване, което бившият кмет си плати на ТВ7. Самата идея ми се стори подозрителна, тъй като е известно, че марката “моделът Софиянски” се търкаляше първо в моите крака, първа писах по въпроса. Реших обаче, че човекът все пак го играе джентълмен. Многократните обаждания на Ани за уточняване на въпросите не ми се сториха позодрителни на този фон. Първо тя ме беше поканила в заведение до офиса им – той е на Гергьовден, за обядваме заедно. После премести срещата в самия предизборен щеб. Видяхме се в сряда, на 12 октомври. Ани ме вкара в малка стая с голяма маса. Погледна нагоре многозначително и ми каза да не се боя – явно в смисъл, че няма камери и запсващи устройства. Изрече сърцераздирателната фраза: “Вие журналистите изнасяте на гърба си изборите” и ми подаде книга на Любен Дилов – син. В средата имаше запечатан плик, не много дебел. Бях притеснена и наскърбена. Върнах й плика, без да го разпечатвам. Даже оставих и “печат” с червило до подателя. Писах веднага на Любен Дилов – син, за да ми отговори кой е бил подателят на “писмото”. Имам обратно писмо от него с обещанието да разучи случая и с цялото му възмущение”.
“Нищо не мога да ви кажа. Не вярвам някой в офиса да е направил такова нещо. Много сме учудени. Платихме участието на Софиянски по банков път”, коментира пред 19’ темата Анна Гочева. Когато я потърсихме за по-подробен коментар, тя вече беше твърде заета. 
На коя от двете да вярваме? Всеки да реши за себе си.
От цялата работа и при мощното нашествие с цели страници и листовки в определени вестници, свързани с някогашния кръг от времето на “модела Софиянски”, изниква един много по-важен въпрос: кой финансира кампанията на бившия кмет?
Неговата партия не е известно да ползва държавна субсидия, каквато освен парламентарно представените сили, имат още и онези с повече от 3% на предния вот като ЛИДЕР и НДСВ.
Въпросът става още по-интересен и предвид размаха на семейството на Софиянски, което строи завод за милиони и поддържа доста имоти, амбицирано е да се пробва и в доста изискващ инвестиции бизнес като зелената енергия.
Или пък се разчита, че неотстъпената и на 14 октомври Общинска банка след изборите ( при евентуалната решаваща роля на Софиянски в новия общински съвет като балансьор) ще бъде основа за възраждането на “модела”?
Ще поживеем, ще видим.



ПИСМОТО НА ДИЛОВ ДО КУЛЕЗИЧ



(Предоставено е на 19’ от получателката)


"Ужас!!!
Много ти благодаря, че ми писа...
Ще разбера веднага на кой му е хрумнало подобно чудо. Ако исках да те корумпирам, бих предпочел да го направя лично:-)
Извън шегата е много неприятно...
В офиса ни в момента се намира  част от щаба на Стефан... В момента пътувам, но щом се прибера в София, ще проверя историята. Прилича ми на нещо, измислено от... Все едно! да не правя сега догадки. Ще разбера, обекщавам ти и ще ти пиша."


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Енергетиката и вдъхновението ви ще са еднакво стабилни

Енергетиката и вдъхновението ви ще са еднакво