"Северна Корея е наш близък съсед. И въпреки всички коментари отвън, ние ще изграждаме отношения със съседите си по начин, който е полезен за нас и за нашите съседи."

Свързани новини

13.09.2023 10:58

Ким и Путин няма да подписват документи, но може да обсъдят "чувствителни области, като например военното взаимодействие": Кремъл

Видян 868 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви пред репортери, че не се планира руският президент Владимир Путин и севернокорейският лидер Ким Чен Ун да подписват документи във връзка със срещата им в сряда в руския космически център, съобщават държавните медии.

Двамата лидери се срещнаха и разговаряха при закрити врата в продължение на повече от час на космодрума "Восточний", руската площадка за изстрелване на космически ракети, в провинция Амур в Далекоизточния регион.

    Запитан за съобщенията за преговори за въоръжаване между двамата, Песков заяви, че "пълният спектър на отношенията [между двете страни] предполага диалог и взаимодействие в чувствителни области, като например военното взаимодействие", според държавната медия "Россия 1", предаде CNN.

"Всички други въпроси засягат само нашите две суверенни държави", добави той. "И те не трябва да бъдат предмет на загриженост на никоя трета държава. Нашето сътрудничество се осъществява в полза на народите на нашите две държави, но не и срещу когото и да било".

"Северна Корея е наш близък съсед. И въпреки всички коментари отвън, ние ще изграждаме отношения със съседите си по начин, който е полезен за нас и за нашите съседи."


 Снимка: Ройтерс



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

рак