Второ, за материалното ми състояние да се правят внушения от рода на това „говори се“, „непроверена информация от достоверни източници“ нито е достойно, нито е етично, нито е морално! Това, което имам, съм го декларирал пред КПКОНПИ. Декларациите са публични.

Свързани новини

11.01.2024 09:23

Карадайь почна да говори

Видян 69043 пъти | Коментари 0
Гласували 8 рейтинг: 3.3750
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Уважаеми представители на медиите!


По принцип не се отговаря на внушения и откровени лъжи, но някои журналисти и анализатори, опитващи се да се представят за познавачи на ДПС, както и изгонени от партията преди повече от 20-25г лица прекалиха в опита си да използват в максимална степен журналистическото внимание около моята оставка. Сериозните медии, журналисти и анализатори се опират на факти, а не на интриги, лъжи, внушения, амбиции и мераци на определени лица. Тези лица не могат да ангажират общественото внимание с нищо друго, освен с подобни псевдоанализи и откровени лъжи и внушения.


Първо, нека да припомня още веднъж мотивите за моята оставка.
„Подадох оставка като председател на ДПС непосредствено преди ЦС и НК, за да е ясно, че аз не съм кандидат за председател на партията за следващия мандат, да има достатъчно време за сериозен дебат за бъдещето на партията, както и достатъчно време за подготовка на евентуалните кандидати за председател на партията.“


Кое от написаното не е ясно?


Второ, за материалното ми състояние да се правят внушения от рода на това „говори се“, „непроверена информация от достоверни източници“ нито е достойно, нито е етично, нито е морално! Това, което имам, съм го декларирал пред КПКОНПИ. Декларациите са публични.


Всичко останало са откровени лъжи и манипулации.
Ако продължат с лъжите и внушенията, ще си потърся правата по съдебен ред.
Позволявам си да призова сериозните медии, журналисти, анализатори и коментатори да се позовават на проверена информация и конкретни факти.

———————————————

ПС: В публикацията визирам 5-6 лица, изгонени от ДПС, и 2-3 журналисти, които им пригласят и подражават като се представят за познавачи на партията.
Има много видове логики, но като математик правя качествена разлика между: 1- познавателни съждения, които се базират на факти и могат да се верифицират; 2- оценъчни съждения, които предполагат определена ценност или идиологема, и които не подлежат на проверка.
Точно този вид съждения, дозирани с определени псевдофакти, целят внушения и манипулации", пише Мустафа Карадайъ, председател в оставка и депутат от ДПС.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

козирог