Зарко Клинков
01/09

Свързани новини

25.10.2023 12:41

Кандидат-кмет от ППДБСС се оказа завлякъл европари строител-измамник (ДОКУМЕНТИ)

Видян 3878 пъти | Коментари 3
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кандидат-кметът на ППДБСС, от квотата на Спаси София, за район Витоша се оказа строител – измамник и в редакцията получихме съответни документи, категорично доказващи това. Неприятна новина, след като друг кандидат-кмет от същата коалиция и същата квота пък се разбра, че не просто е син на виден кадър на Държавна сигурност, но и многократно се подкрепят и се снимат със самата руска посланичка Митрофанова. Срещу която иначе ППДБ протестира по улиците, площадите и в парламента, та и я накисна за свалянето на миналия кабинет на същите тези партии.

Кандидат-кметът за район Витоша Зарко Клинков се оказа изпечен измамник, съсипал бизнеса на самоковска фирма за производство на вафли. През 2017год. Иван Бързанов-управител и собственик на фирма Би Си Си ЕООД печели проект за финансиране по програмите на ЕС за изграждане на нов сладкарски цех. За зла участ Бързанов сключва договор с дружеството Мирай Проджект Солюшън ЕООД за изграждане на цеха. Управител и собственик на въпросната фирма е именно Зарко Клинков. Към настоящия момент кандидат за кмет за район Витоша от ПП/ДБ/Спаси София. Като официално е обявено, че Клинков е кадър и квота на Спаси София.

След сключването на договора фирмата на Клинков прибира солиден аванс и започва строителството, като обаче го зарязва до никъде и изчезва с парите.

Повече от година Клинков не отговаря на обажданията на възложителя. Укрива се и отказва да изпълни договора и да върне получените суми.

Освен документите, получихме и писмо на жертвата на кандидат-кмета:

"Уважаеми господа, пише Ви Иван Николов Бързанов. Искам да Ви запозная със случай, в който аз в качеството ми на управител и собственик на фирма "Би Си Си" ЕООД, съм потърпевш от взаимоотношенията с фирма "Мирай Проджект Солюшнс" ЕООД с управител Зарко Калинов Клинков. Ще Ви запозная малко по-подробно с това кой съм и с какво се занимавам, за да добиете представа защо това е проблем с висока обществена значимост. От 16 години се занимавам с производство на вафли "Нелис" и Ви уверявам, че не е лесен процес.


Стараем се да сме адекватни с норми и стандарти, отговарящи на високите изискванията на пазара. Нова производствена база се оказа ключова стопка в развитието ни. През 2017г. предприеме действия в тази посока като кандидатствахме по мярка 641 за неземеделски дейности в земеделски райони и бяхме одобрени. Сключих договор с фирма "Мирай Проджект Солюшнс" ЕООД с управител Зарко Калинов Клинков за изграждане на нова производствена база:


"Цех за производство на сладкарски изделия", находящ се в ПИ с идентификатор 58548.267.23 по кадастрална карта на с. Продановци, община Самоков. Икономическите ми планове бяха премазани благодарение на фирма "Мирай Проджект Солюшън" ЕООД с управител Зарко Калинов Клинков и към настоящия момент на лице е недостроена сграда, която не отговаря на параметрите заложени в сключения договор и заплатените по него суми. Некоректността на фирмата и в частност нейният управител, умишлена или не, проваля години труд, проваля бизнес стратегия, която имаше за цел в новопостроената база да бъдат разкрити нови работни места и чрез бизнеса си да подпомогна жителите в региона. Всички планове и бизнес стратегии останаха неизплнени, защото станахме жертва на измама, измама с хора, които не оценяват усилията да поддържаш малък и среден бизнес, да осигуряваш работни места, да предлагаш продукт произведен в България. Относно нанесените морални и финансови щети не смятам да говоря, но и те не са малко. Последваха всякакви опити за връзка с г-н Клинков, но това се оказа невъзможно вече повече от година . На скоро изпратих покана по куриер за доброволно уреждане на отношенията ни, която той тактично отклони като препрати в офис на същия куриер и не получи. За мен действията на г-н Клинков са съзнателни и умишлени, което ме накара да подам жалба в прокуратурата.

С изненада разбирам, че г-н Зарко Клинков се е кандидатирал за кмет на район Витоша, гр.София. Аз съм човек, който няма широки политически познания. Имам си занаят, но е крайно недопустимо и недостойно човек, който не изпълнява ангажиментите си в професионален план да заема обществена длъжност от такъв ранг. Считам, че ние хората от бизнеса сме основния икономически двигател в държавата и е в общ интерес на всички да имаме спокоиствие и условия за развитие. Да не бъдем лъгани и мамени, защото постигаме резултатите си трудно и на немалка цена. Моля ръководството на партията, излъчила г-н Клинков за кандидат-кмет, да се разграничи от него!"


Тук са изложени документите, които получихме:











Радостина Тонева




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Александров 01.11.2023 18:03

    И мен ме завлече с пари преди години. Майстор е в лъженето, така че не се учудвам, че е спял да подведе Борис Бонев.

  • 002 Anonimen 26.10.2023 20:16

    И аз това питам,от 6 милиона...? вероятно ще се намери някой честен,но мутрите са окопирали всичко от 30 години!Пак закъсняхме,и при Тодор Живков живяхме с надежда и все бяхме на една крачка към заветният комунизам!Да,ама не успяхме да го видим това чудо!Сега пак чакаме,чакаме тази така наречена демокрация и вероятно пак няма да я дочакаме!Нещо ни е сбъркано,Вие как мислите?

  • 001 Anonimen 25.10.2023 17:17

    останаха ли нормални хора в България или всички са крадци, измамници, далавераджии, купуващи си места в общините и парламента, за да продължат с измамите и кражбите

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

риби

Днешният ден подчертава важността на завършването

Днешният ден подчертава важността на завършването,