Бижута. Това може да бъде елегантна висулка под формата на ангелче, медальон с името на съпругата ви или ръчен часовник.

Свързани новини

24.12.2023 15:40

Какво да подарим на приятелите си за Рождество

Видян 25763 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Коледа се смята за семеен празник. На този ден е прието роднините и най-близките приятели да се съберат около обща трапеза, да се поздравят с раждането на Христос и да си разменят подаръци. Всяка страна има свои собствени традиции за празнуване на Коледа. В някои страни тя се празнува дори в по-голям мащаб от новогодишната нощ и всички празнични атрибути - елхата, гирляндите и подаръците - се свързват с Коледа.


Избирайки какво да подарите за Коледа, можете да се ограничите до скромни подаръци, коледни сувенири или лакомства. В крайна сметка може да се подаряват и по-сериозни подаръци.


Какво да подаря на съпруга си


Пуловер с елени или снежинки. Ярко коледно облекло, което е достойно да стане част от семейните ви традиции. Добре е цялото семейство да се сдобие с такива тоалети - тогава паметните снимки от празника ще бъдат по-цветни и весели.


Градска раница. Лека, просторна, с отделение за лаптоп и много джобове, така че всичко необходимо да ви е винаги под ръка.


Портфейл, калъф за карти, калъф за документи. Такива аксесоари са склонни да се износват бързо, така че актуализацията няма да лежи дълго в чекмеджето на скрина.


Външна батерия. Такъв подарък ще бъде оценен от активните потребители на джаджи - смартфони, безжични слушалки. Той ще ви позволи да зареждате устройството си по всяко време и винаги да сте на линия. Колкото по-голям е капацитетът на външната батерия, толкова по-добре.


Автоаксесоари: електронен размразител на ключалките, компактна прахосмукачка за интериора, комплект покривала. Други опции са видеорегистратор, автоматичен компресор, ключодържател с функция за намиране на ключове - при натискане на бутон в приложение за смартфон той започва да издава силни звукови сигнали.

Инструменти за ремонт: отвертка с комплект накрайници, комплект отвертки, прободен трион или шлайфмашина. Отличен подарък за истински майстор, който предпочита да поправя неща, да сглобява мебели и да прави ремонти със собствените си ръце.


Можете също така да подарите необичайни чорапи, топли чехли, красива чаша или ръкавици.


Какво да подарите на съпругата си


Подаръкът за любимата ви жена трябва да символизира вашата грижа за нея, уважително отношение. Затова домакински уреди или кухненски принадлежности се препоръчва да се подаряват само ако тя сама е поискала дадена вещ.


Няколко идеи за това какво можете да подарите на жена си за Коледа:


Скраб за тяло с ярък аромат и натурален състав, например с грижовни и подхранващи кожата масла.


Подаръчен комплект кремове за ръце, комплект шампоан и маска за коса или душ гел и крем за тяло от любимата ѝ марка.


Безжична мишка за лаптоп. Можете да намерите модели с различни цветове и форми както в обикновените магазини, така и онлайн в раздела за компютърен хардуер и аксесоари.


Персонализирани бонбони. Това може да бъде кутия с ръчно изработени бонбони или цял букет с лакомства.


Луксозен халат за баня. Можете да го допълните с бродерия под формата на монограм на гърба или меки уютни чехли в тон.
Чанта. Shopper, миниатюрна кръстосана, лаконична tote или hobo - избирайте сред актуални модели и модерни цветове.


Бижута. Това може да бъде елегантна висулка под формата на ангелче, медальон с името на съпругата ви или ръчен часовник.


Сертификат за спа център или магазин за козметика. Нека получателката на подаръка сама избере какви процедури иска да си направи и от какви продукти за грижа се нуждае.


Билети за театър, за модно изложение или за концерт на любимата група. Отделете време да отидете там заедно, а след това споделете впечатленията си един с друг.


Ако изобщо няма време да намерите подходящ вариант, подарете букет свежи цветя, вкусен билков чай или кафе.


Какво да дадем на децата


Подаръкът за дете трябва да се избира според възрастта: на бебетата не трябва да се дават играчки с малки части, а учениците едва ли ще се зарадват на сапунени мехури. Когато трябва да зарадвате племенници, деца на приятели или колеги, по-добре е директно да попитате родителите какво да подарите на детето им - те знаят за какви играчки мечтае и какви неща вече има. Ако няма такава възможност, изберете нещо по ваш вкус, но не практично и утилитарно, както за възрастните, а нещо интересно, което ще помогне за развитието на способностите на детето:


Комплект за рисуване: восъчни пастели, флумастери, маркери с брокат и книжка за оцветяване с анимационни герои.


Спортно оборудване: кънки, ролери (можете да намерите модели 2 в 1), ярко оцветено въже за скачане с брояч на скоковете.


Настолни игри. За развиване на речниковия запас е подходяща "Крокодил", за логическо мислене - "Уно".


Музикален инструмент, например укулеле, или нещо друго за забавление и отдих.


И не забравяйте за красивата опаковка, защото за децата е важен и фактът на изненадата. Изберете ярко оцветена опаковъчна хартия със забавни животни, коледни елхи или други празнични символи.



Какво да подарим на приятели


Подаръкът за приятели по Коледа е преди всичко знак за внимание. Не забравяйте с какво се занимават приятелите ви, какво харесват, как прекарвате времето си заедно, и решението ще дойде от само себе си.


За любителите на сауната и парната баня подарете метли, шапки за парна баня, медени и захарни ексфолианти за тяло.


За градинарите - професионални инструменти, като например градински ножици. За любителите на музиката - преносима тонколона с Bluetooth. За гастрономите - комплект от деликатеси, чай или кафе.


Можете да зарадвате приятелите си и с други неща:


Домашно приготвени печени изделия. Опитайте да изпечете бисквити за късмет и си направете домашно приготвено чаено парти. Направете ги персонализирани и оригинални - дори и да не успеете да ги изненадате с изискан вкус, доброто настроение ще бъде гарантирано.


Фотоалбум. Сега, когато всички пазят снимки в цифров вид, един истински албум с отпечатани снимки ще бъде оригинален подарък. Можете да изберете снимки от съвместни излети, почивки, разходки, които са оставили най-ярки спомени.


Големи и удобни чаши. Ако готовите варианти в магазините не радват с разнообразие, можете да поръчате индивидуално производство в керамична работилница или печат върху бели чаши - изберете подходяща снимка на получателя или вдъхновяващ надпис.
Уютни и забавни домашни чехли. В магазините има впечатляващ асортимент от чехли: можете да намерите чехли под формата на акули, охлюви, еднорози и дори с герои от известни филми и телевизионни сериали.


Кога да подаряваме подаръци по Коледа


Най-добре е да дадете подаръци на децата на Коледа сутринта - така ще създадете настроение за целия ден и ще задържите малките палавници заети, докато се приготвя закуската. Ако няма такава възможност, съвсем подходящо е да ги подарите предварително, а получателят може да отвори пакета в празничния ден. На колегите може да се подарят приятни дреболии и сувенири преди новогодишните празници, а на приятелите, родителите и роднините - на празничната трапеза.




 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Бай Юрдан от Южен Пакистан 26.12.2023 00:09

    Забравете за материалните подаръци!Нищо добро не могат да ни дадат и добавят. Те само разсейват човека от правилната посока в живота. Най-ценото на света е душевната скромност, милост, духовна чистота и красота! Щастие, здраве и мир за всички добри хора и миряни! Честито Рождество Христово!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

везни

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот,