Свързани новини

01.11.2011 16:28

Как олигархът Шарлопов стана повелителят на Родопите

Видян 4977 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Олигархът Стефан Шарлопов е новият властелин на Родопите. Тази вест от очевидци достигна до 19’. Чорбаджията е отделил 50 дни от своето скъпоценно време, за да навигира предизборните процеси в Смолян и Девин. Сред много професии на Шарлопа, както го наричат приятелите, е капитанската, или поне той така твърди. Другите са на журналист, следовател, бизнесмен. Всъщност, с новия кмет на Смолян го събира МВР. И двамата са минали през желязната милиционерска школа в Симеоново, когато му е било времето. После са поработили в различни служби, а накрая са се оказали в бизнеса. Мелемов, както му отива на фамилията прави мехлеми. А Шарлопов се занимаваше с кроасани, когато беше в орбитата на Жорж Ганчев, с минерална вода при следващ режим, а при Тройната коалиция окончателно се посвети на хотелиерството. Негов е четвъртият по хубост хотел в Девин, направен не с много пари. С подкрепата, едва ли само морална, за новия тамошен кмет обаче Шарлопов реално ще държи в ръцете си курортния градец. “Най-голяма изненада беше личното присъствие на олигарха на всякакви места по всякакви поводи – дори на сцените на концетите на управляващите”, разказват очевидци. Те смятат, че е много възможно новото явление за Родопите – появата на агитационни черни БМВ-та с осмици, да са също част от ноухауто за успешно печелене на избори, дошло покрай милионера.
“Резултатите от изборите показаха, че с икономически и етнически натиск и сплашване не се печели доверието на хората. Апелирам партиите да не правят предварителни пазарлъци под масата”, коментира незнайно по каква причина, ако няма нищо общо с процеса на гласуване бизнесменът Стефан Шарлопов, представян като един от най-големите инвеститори в Девин.
Апропо, именно близък до Шарлопов е заместник-министърът на икономиката по туризма Иво Маринов, който опука по безумен начин рекордния рекламен бюджет на страната. Пак той се кри като щраус с глава под пясъка, по време на мегаскандалите със загиналото немско дете и 90-те % незаконни басейни по морето, както и при ужаса със спалите 10 дни по летищата ни руски туристи. Сметката за неговите подвизи ще ни дойде другия сезон под формата на стотици милиони пропуснати от бг туризма. Пикантерии около новия властелин на Родопите, с кои борчески лидери се има и защо минералната вода Девин всъщност не е от Девин – очаквайте с нетърпение в новия брой на Супер 19’ идния понеделник.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид,