Свързани новини

07.05.2021 11:03

Извинявам се, но прилича на маймунарник това: Христо Иванов

Видян 2537 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Извинявам се, но прилича на маймунарник това", каза съпредседателят на ДБ Христо Иванов от парламентарната трибуна в последното редовно заседание на парламента, след като близо час депутатите не могат да започнат работа. Затова по негово предложение бе прекъснато заседанието и бе свикан председателски съвет, където партиите да се разберат как да продължи пленарният ден, предаде 24 часа.

 Процедурни предложения, лични обяснения, нападки към председателката на парламента и надвиквания от място - с това премина първият час в парламента.

БСП настоя да се гласува приетото на първо четене в сряда преизчисляване на пенсиите. ДБ пък поиска да се гласува създаването на временна комисията по случая "Росенец", а от "Изправи се! Мутри вън!" - да се гласува предложението им да се отпуснат по 50 лв. на пенсионерите до края на годината.

Исканията преминаха в спор между Мая Манолова и бившия културен министър Вежди Рашидов, който поиска да се разгледа и случат с "гълъбарника на Алепу, както и вилата на Буджака". "Този гълъбарник е незаконен. Още по-незаконно е строителството на Буджака. И Цветан Василев има незаконно строителство там. Имахме едно дърво, дето снимахме всички филми там. Махнаха го и си направиха къщи там каолиновите крале", каза Рашидов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Павел 12.05.2021 09:05

    Незаконното строителство в Буджака и в цяла България трябва да бъде санкционирано. Без значение дали нарушенията са от Цветан Василев, Иво Прокопиев или друг видни олигарси.

  • 003 Anonimen 07.05.2021 13:14

    Хърбел се присмял на Щърбел, че тей и ИЦето!

  • 002 Дидо 07.05.2021 12:54

    Тоя се взе много насериозно беее, яко дразнещ тип

  • 001 Anonimen 07.05.2021 11:48

    В една от главните роли си баш ти :Д

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.