Свързани новини

02.02.2019 09:46

Изместват Ало, Банов съм от как работят към кой ги разкрива

Видян 2737 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Цялото правителство е в схема, като случая „Ало, Банов съм”. Това е октопод", каза народният представител от ПГ на „БСП за България” Пенчо Милков в предаването "Панорама" по БНТ. По думите му, с подаването на една оставка, ситуацията е като изгърмяване на бушон, но октоподът във властта продължава да си работи по същия начин.


„Нашата работа, като политици, е да не замълчим - когато получим сигнал, да го предоставим на съдебната система, а тя да издаде присъдата”, каза народният представител от левицата.


„В БСП получаваме много сигнали за нередности в държавата. Днес, един човек беше пътувал от Дряново да ми даде такъв. Това е вече ежедневие за хората.


Министър Банов не се отрича от думите си в записа, той казва пред медиите, че няма да го коментира”, уточни Милков.


Народният представител поясни, че аудиозаписът е дълъг 17 минути и на три пъти Банов казва пред различни хора едно и също.


„Кой вече ще приеме да е свидетел в тази държава, след като на този от „Суджукгейт” му запалиха колите, на свидетеля за Ценко Чоков му запалиха фермата, свидетелката за „Агенция за българите в чужбина” я направиха на нищо. За този човек, спряган от управляващите за информатор по случая Банов, чухме какви ли не неща - за сексуалния му живот, къде е работил и пр. Кой би казал тогава истината в България, при това положение?”, попита Милков.


„Отвлича се вниманието с въпроса- кой е направил записа, а не какво има на самия запис. Това е защитната теза на Банов и неговите апологети”, каза още той.


Пенчо Милков отбеляза още, че спряганият от ГЕРБ за източник на сигнала  е бил освободен по време на правителството на Пламен Орешарски и назначен от правителството на Бойко Борисов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще имате чувството, че ви отказват полагащото ви се

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще имате чувството, че ви отказват полагащото ви