Васка Бакларова от Съюза за стопанска инициатива съобщи, че на срещата с премиера са били обсъдени проблемите с високите цени, политиките, които да предприеме страната, за да влезе в Шенген, ОИСР, както и да се задвижат мерките по Зелената сделка.

Свързани новини

09.02.2023 16:50

Искаме още компенсации за тока: Бизнесът

Видян 1091 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


“Оценяваме високо продължените компенсации за енергетиката, след май месец тя трябва да продължи”, заяви шефът на УС на БТПП Цветан Симеонов след среща с премиера Гълъб Донев.
“Относно инфлацията, трябват мерки за големите разлики в цените на стоките от производител до магазин. Ние държим на диалога с МС и навременното ни даване на мнение относно бъдещите политики, това е налице и искаме то да продължи”, заяви още  той.


Васка Бакларова от Съюза за стопанска инициатива съобщи, че на срещата с премиера са били обсъдени проблемите с високите цени, политиките, които да предприеме страната, за да влезе в Шенген, ОИСР, както и да се задвижат мерките по Зелената сделка.


Шефът на Асоциация на индустриалния капитал в България (АИКБ) Васил Велев уточни, че миналогодишната програма за компенсиране на свръхвисоките цени е довела до успех. “Поради компенсаторната програма индустрията е регистрирала по-висок ръст и разходите за труд са се вдигнали с 16%. Следващата обсъдена тема бяха мерките по ПВУ и ние декларирахме нашата подкрепа за предоговаряне на националния план в сектора енергетика”, подчерта още Велев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 няма такива наглеци 09.02.2023 18:10

    Още компенсации ще получите, когато гълъба компенсира обществото, на което той и Радев замразиха доходите, т.е. нищо не получиха. Да махне и плоския данък, че всички да сме равни, щото сега той облагодетелства точно такива бизнесмени, власт и депутати с безмерно високи заплати на фона на най-бедната, с най-нисък стандарт държава и население и богатите стават по-богати, а бедните още по-бедни, ножицата ще се пръсне от разтягане!

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

риби