Свързани новини

13.02.2019 15:42

Интерхолд пак блокира ул. 3 уши, хиляди без път до работното си място

Видян 2561 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За пореден път строителната компания Интерхолд, чиято многомилионна дейност по усвояване на обществени поръчки разследваме в момента, препречи улица Три уши в сърцето на София. По този начин попречи на хиляди хора да стигнат до работните си места. Причината е, че обектът, който се строи от нея, се намира в съседство до огромния бизнесцентър Перформ, който разполага с един от най-големите гаражи в цяла София, в това число и в нейния толкова напрегнат откъм трафик център. Което естествено предизвика хаос.


Освен достъпът до гаража, нямаше достъп също до централните офиси на ЧЕЗ и Енергопро, най-големия извън централата офис в 2 части на Булбанк, Комисариата за бежанците на ООН, десетки кол-центрове. Същото важи и за централите на СБА и Булстрад, които са съседни на обекта, заради който се извършва блокажът, документиран от 19 минути с поредна снимка.


Съседният бизнесцентър от другата страна на Пърформ и неговите двуетажни гаражи за стотици автомобили също останаха без достъп откъм ул. Позитано. В тази сграда е силно натовареният в момента заради държавния почин да се декларира желание за използване на акциите от масовата приватизация Централен депозитар, Българската фондова борса, мисиите на Португалия и Турция, десетки офиси в същото здание, много адвокатски кантори, туристически агенции, магазини, заведения.


Възмутените граждани своевременно се обърнаха към кмета Фандъкова за защита от постоянната окупация на малката, но възлова пътна артерия в сърцето на милионния град, към кмета на София.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес фокусът ви може да се измести към практичните аспекти


Днес фокусът ви може да се измести към практичните