Свързани новини

20.05.2009 09:49

Яне Янев: Ще заведа дело срещу Шулева за набеждаване

Видян 1670 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лидия Шулева е един от основните фактори в правителството на червения цар, който играеше в корупционни схеми, заяви лидерът на партия "Ред, законност и справедливост" Яне Янев, цитиран от БГНЕС.


По повод сигнала на Лидия Шулева срещу него за оклеветяване, Янев заяви, че той ще заведе срещу нея дело за набеждаване. Според него тежко корупционна е приватизацията на електроразпределителните дружества /ЕРП/, при която Шулева уволнява предишния директор на Агенцията за приватизация и поставя свой човек. Според Янев Шулева е искала да открадне почивните станции на Националния осигурителен институт като министър на труда и социалната политика чрез подставено лице. Янев твърди, че има доказателства на повече от 300 страници, за които ще даде скоро пресконференция. Според него правителството на ОДС е било не по-малко корумпирано от други предишни. Ако се вземат списъците от Агенцията по приватизация от това време ще се види, че в държавата са влезли между 2 и 2,5 млрд. лева от имущество, възлизащо на около 33 млрд. лева, като 80% са отишли в червената номенклатура.
Янев добави, че снощи е направен невероятен гаф – след 18 часа секретарките на БСП, ДПС и НДСВ са запазили номер и са внесли в Народното събрание решение за нов управител на Националния осигурителен институт. Лидерът на РЗС твърди, че дори и такива решения, внесени в последния момент да бъдат приети, след изборите ще бъдат ревизирани.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

телец